Gordana Ilić, supruga pevača Miroslava Ilića, tvrdi da ona i suprug nemaju potrebu da se brane, jer veruju u Božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti, budući da je nepriznati sin Miroslava Ilića Devin Antonović s majkom Mirjanom Antonović odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva.

PROČITAJTE: AFERA VANBRAČNI SIN! Bivša ljubav Miroslava Ilića iznela nove detalje, nećete verovati šta se sada dešava

"Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo! Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u Boga i Božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz Božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna", rekla je Gordana, koja se javila na Ilićev mobilni telefon.

 

Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina, jer je to ultimatum njegove porodice.

I dok u domu Ilića vlada medijska tišina, bivša ljubavnica "slavuja iz Mrčajevaca" Mirjana je najavila tužbe. Nju se iznervirale izjave Vlade Perovića, menadžera Miroslava Ilića, koji je rekao da sumnja u to da je Devin pevačev sin jer je Mirjana bila fan mnogih pevača.

Foto Kurir

PROČITAJTE: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila intimnu fotografiju sa pevačem, kada je bila u 7. mesecu trudnoće! (FOTO)

"Devin je predao tužbu protiv Miroslava za utvrđivanje DNK, a ja sam upravo završila s advokatom i podnela tužbu za klevetu protiv Perovića", rekla je Antonovićeva, koja najviše brine zbog patnje svog naslednika.

"Meni je toliko žao mog sina i sve neprihvaćene dece, koja ispaštaju zbog neljudskosti roditelja. Velika je sramota zato što ljudi Miroslava poznaju i što bi trebalo da bude dobar primer mladićima", poručuje Mirjana.

Scroll to top