BalkansPress

Dobro došli!

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest koju su objavili pojedini mediji da je popularni glumac Bogoljub Mitić Đoša navodno uhapšen zbog posedovanja 50 grama kokaina, međutim Đoša kategorički demantuje te glasine i tvrdi da je jedina droga koju je ikada probao marihuana, i to samo jednom, kada je imao 19 godina.

 

 

– Niti sam ‘apšen, niti šmrčem, evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram. Ma gde su me u’vatili, za šta su me u’vatili? To je stvarno bolesno. Je l’ to neka za**bancija – izjavio je Đoša za “Blic” i objasnio kada je poslednji put imao bliski susret sa policijom.

– Policija me je poslednji put zaustavila pre dve godine kod Šimanovaca, jer sam vozio 180 kilometara na sat! Presretači su me nahvatali. Sada čak i nemam auto.  Nikakav problem sa zakonom nemam, sem neplaćenih kazni za parking, verujte mi, bogami – tvrdi glumac koji je na pitanje da li je ikada probao kokain, ovako odgovorio:

Printskrin: TV Pink

 *Foto: TV Pink printskrin

– Sem marihuane koju sam pušio sa 19 godina, kada sam studirao, i to samo jednom, više nikad ništa nisam uzeo!

Mitić navodi da mu telefon neprestano zvoni jer je njegove najbliže uplašila lažna vest o hapšenju.

– Drugari me zovu, žena me zove, svi me zovu. Ja sam zatečen. Evo, i drugari me zezaju. Rešiću problem tako što ću tužiti one koji su me optužili – zaključio je Đoša.

(Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top