BalkansPress

Dobro došli!

Ben Stiler i Kristin Tejlor razvode se posle 18 godina braka. A čim se pojavila vest o njihovom razlazu, na površinu su počeli da isplivavaju i neočekivani detalji o čuvenom komičaru.

Par se upozano 1999. na snimaju filma "Heat Vision and Jack", a godinu dana kasnije Kristina (45) i Ben (51) su se venčali na Havajima.

 

Bio je to, za javnost, idiličan brak u kojem su dobili ćerku Eli i sina Kvinlina. Međutim, sada njihovi bliski prijatelji otkrivaju sasvim drugačiju istinu o njihoovm braku.

Tvrde da je brak pukao zbog neverovatnog ega Bena Stilera i zbog njegoovg opsesivnog kontrolisanja supruge.

Prošle godine su pratili meč Novaka Đokovića na US Openu u Njujorku

Prošle godine su pratili meč Novaka Đokovića na US Openu u Njujorku Profimedia

"Znam da svi misle da je Stiler simpatičan momak, međutim, on je ludak. Nikada nisam radio s razmaženijom glumcem. Urla, ima napade besa, daje ljudima otkaze, zapoveda, a jedino mu je bitan njegov izgled. Jadan onaj koji sa Stillerom mora da radi", rekao je Miki Bordmen, poznati producent.

Ljudi bliski Kristin i Benu otkrili su da je glumac bivšoj supruzi naredio da krene na radiklanu dijetu jer je morao da ima mršavu suprugu.

Po njegovoj naredbi jela je dnevno 10 badema, posni sir i jabuku. Zbog takvog režima ishrane nije mogla ponovo zatrudni, a veoma je želela da dobije treće dete.

Kristin je morala da mu donosi kafu na snimanje, a on je često na poslu urlao na saradnike.

Glumac je, nažalost, pre godinu dana objavio da se u tajnosti izborio sa rakom prostate.

(Izvor: zena.blic.rs)

Scroll to top