Rafael Nadal oženiće se sutra na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo koju španski mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji.

PROČITAJTE: ROMANTIČNA LOKACIJA ZA NAJVAŽNIJI TRENUTAK U ŽIVOTU: Rafael Nadal se ženi u dvorcu, koji će mnogi prepoznati

 

*FOTO: EPA/CATI CLADERA

*FOTO: EPA/CATI CLADERA

 

*FOTO: EPA/CATI CLADERA

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom obroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

*FOTO: PROFIMEDIA

Prema dobro obaveštenim izvorima, gosti će između ostalih biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez. Svim zvanicama biće skrenuta pažnja da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, a obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova.

 

*FOTO: PROFIMEDIA

Privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

*FOTO: PROFIMEDIA

Mlada je odabrala venčanicu u Barseloni, dok će venčanje obaviti lokalni sveštenik Tomeu Katala, prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

(BalkansPress / Izvor: Kurir sport)

Scroll to top