BalkansPress

Dobro došli!

Inger Nilson, koja je kao devojčica igrala Pipi Dugu Čarapu u popularnim švedskim filmovima za decu, danas ima 60 godina. Ipak, poznaćete je bez problema.

PROČITAJTE: Sve tragedije slikarke Biljane Vilimon: IMALA SAM 4 OPERACIJE RAKA, DROGA MI JE U SMRT ODVELA MLAĐEG BRATA! 5 godina sam provela na PSIHIJATRIJI...

 

Serija i filmovi o Pipi snimani su sada već davne 1969. i 1970. godine, ali - čak i današnji tinejdžeri znaju o kome je reč, budući da su imali gomilu repriza.

No, za razliku od svoje junakinje, Inger je u međuvremenu ostarila. Kao uostalom i svi naši klinci glumci koji su nam obeležili detinjstvo, a danas su neprepoznatljivi.

*Inger Nilson 2002. godine, Foto: Profimedia

Odavno je prerasla otkačene kostime najneobičnije devojčice na svetu i riđe kikice zamenila ženstvenijom frizurom. Ali, mada nije uspela da pobegne godinama, ima dobar adut za "bitku" s njima.

 

*Inger Nilson, Foto: Profimedia

Pipin radoznao, vedar pogled i upečatljiv osmeh i danas će prepoznati svako ko je pogledao bar jednu epizodu "Pipi Duge Čarape".

*Inger Nilson danas, Foto: Profimedia

Inger danas radi kao sekretarica u Stokholmu, a povremeno se vraća glumi u manjim ulogama. Čak se šuška da će učestvovati u novom filmu o Pipi. Ali, o tom potom...

(BalkansPress / Izvor: Noizz.rs)

Scroll to top