BalkansPress

Dobro došli!

Američki predsednik Donald Tramp kaže da njegova supruga Melanija ne bi bila ophrvana tugom ako bi njega zadesila neka tragedija.

PROČITAJTE: NEŠTO VELIKO SE UPRAVO DOGODILO: Ubijen vođa Islamske države Abu Bakir al-Bagdadi?

- Mislim, ne bi mnogo žena tako reagovalo na tragediju. Znam da moja ne bi – dodao je Tramp (73) na predizbornom skupu republikanaca u utorak, na kojem je govorio oko sat vremena.

 

Znatiželja javnosti o njegovom braku sa Melanijom buknula je kad je prva dama SAD odbila da prihvati predsednikovu ruku ispred novinara, kao i kad je njen muž optuživan za prevare.

*Foto: Michael Nagle / EPA

U martu se par posvađao u klubu odmarališta Mar-a-Lago na Floridi, kako su rekli svedoci, ali je Bela kuća to opovrgla. Melanija je prošle godine istakla da se ne bavi Trampovim navodnim aferama.

-Ja sam majka i prva dama i imam pametnija posla. Znam da ljudi i mediji vole da spekulišu o našem braku – dodala je ona.

 

Melanija je tokom prve kampanje 2016. rekla da ima sjajan odnos sa mužem.

- Mi smo svoji ljudi. Ja sam svoja ličnost, a on svoja i mislim da je to veoma važno – istakla je ona tada.

Kako prenosi „Pipl“, očekuje se da će Tramp od skupa, na kojem je bilo oko 115 republikanaca iz Predstavničkog doma Kongresa, sakupiti više od 13 miliona dolara.

 *Foto: Peter Foley / Epa 

Američki predsednik je takođe komentarisao ime republikanca Patrika Mekhenrija iz Severne Karoline, ističući da on ima „najbolje ime“.

-Da sam ja imao to ime, bio bih predsednik pre 10 godina – rekao je Tramp, dodajući da njegov kritičar Mit Romni ima najgore ime. 

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top