BalkansPress

Dobro došli!

Glumca Liama Nisona (67) skoro niko nije prepoznao kada se pre dva dana pojavio na aerodromu JFK u Njujorku, sa kačketom na glavi, kojim je bezuspešno pokušao da sakrije sedu kosu.

PROČITAJTE: ŠERBEDŽIJINA ĆERKA HITNO OPERISANA! Luciju je ponovo zadesila ista NESREĆA! Već je jednom prošla OVO, a evo i šta se dogodilo!

 

Obožavaoci su prokomentarisali da glumac na fotografiji izgleda staro i zapušteno, a neki su nagađali da se ponovno okrenuo porocima, tačnije alkoholu.

Inače Liam se već borio sa porocima pre 10 godina, nakon što mu je u martu 2009. godine supruga doživela nesreću.

*FOTO: PROFIMEDIA

- Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: 'Dragi, malo sam pala na snegu. Tako je ona to opisala - ispričao je glumac o trenutku kada je saznao da se njegova supruga povredila u nesreći u školi skijanja u Kvebeku. Pala je na stazi, a na glavi nije imala kacigu.

 

U tom trenutku Nison je snimao film u Torontu, pa je odmah odleteo u bolnicu u Montrealu gde je ležala Nataša. Lekari su u početku mislili da je povreda lakša, ali je nekoliko dana kasnije pala u komu zbog izliva krvi u mozak. Glumicu su na životu održavali aparati.

*

*FOTO: PROFIMEDIA

- Stajao sam pored njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: 'Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo okupiti prijatelje i porodicu - prepričao je kasnije glumac koji je lekarima dao dopuštenje da mu suprugu isključe sa aparata.

PROČITAJTE: MUŽ KOJEG BI MNOGE ŽENE POŽELELE! Kada vidite kako je Ivan Bosiljčić JELENI ČESTITAO ROĐENDAN, nećete ostati ravnodušni (VIDEO)

*FOTO: PROFIMEDIA

- Ona i ja smo imali dogovor da ako neko od nas završi u vegetativnom stanju, isključujemo aparate. To sam i uradio. Nataša je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi u životu. Dala je srce, bubrege i jetru - otkrio je glumac na petu godišnjicu Natašine smrti, 2014. godine.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top