BalkansPress

Dobro došli!

Britanska kraljica Elizabeta (93) pokazala je svoju sasvim drugačiju stranu od one na koju smo do sada navikli. Umesto aristokratskog ozbiljnog držanja prilikom poziranja za fotografije, kraljica je konačno sebi ispunila želju koju je gušila godinama - da se fotografiše sa rukama u džepovima!

PROČITAJTE: PREDVIĐANJA NAJPOZNATIJEG RUSKOG ASTROLOGA: U 2020. LUDAČKA SREĆA očekuje ova 3 znaka!

Fotografiju je objavio magazin Hello povodom objavljivanja knjige Angele Keli, kraljičine dugogodišnje stilistkinje, a portret koji je ovekovečio fotograf Beri Džefri oduševio je fanove širom sveta.

Na fotografiji se u kraljičinim očima jasno vidi koliko je srećna što konačno zauzima ovakvu pozu za fotografisanje i upravo je njen iskreni osmeh ono što je oduševilo pola sveta.

 

Kraljica Elizabeta želela je ovakvu fotografiju još od krunisanja, ali Kraljica Majka i zvaničnici iz palate nikada joj nisu dali odobrenje.

*foto: Profimedia

Angela Keli otkrila je još zanimljivosti sa fotografisanja:

"Njeno veličanstvo pozirala je u različitim pozama - sa rukama u i izvan džepova, pa je stavljala ruke na kukove i imitirala profesionalne modele. Bila je tako srećna i prirodna", otkrila je Keli.

Ipak, kraljevski savet odlučio je da neobične fotografije kraljice nisu prikladne za puštanje u javnost i odobrena je samo jedna - retka fotografija na kojoj se vidi kraljičin osmeh od uva do uva.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top