BalkansPress

Dobro došli!

GlumicaAnđelina Džoli(45) pojavila se potpuno gola, prekrivena jedino providnom maramom i sa rukama na grudima na naslovnici jednog magazina, a u velikom intervjuu je pričala o svom odrastanju, ali i o razvodu od Bred Pita.

PROČITAJTE: 

- Moje telo je prošlo kroz mnogo toga tokom proteklih decenija, pogotovo poslednje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se boriti sa nevidljivim. Život je pun preokreta. Ponekad budete povrešeni, vidite one koje volite kako pate i ne možete da budete otvoreni onako kkao biste želeli. Ipak, osećam kako mi se krv vraća u telo - kazala je Anđelina.

 

Podsetimo, pre četiri godine glumica je odstranila jajnike i jajovode nakon što joj je otkriven rak jajnika u ranoj fazi. Ipak, čini se da ju je više od svega zaboleo razvod. Zanimljivo je da tokom celog intervjua nije oslovila bivšeg supruga imenom, iako se na njega osvrnula nekoliko puta.

*Foto: Profimedia

- Volela bih da živim u inostranstvu, a to ću i učiniti čim moja deca napune 18 godina. Trenutno moramo da budem u blizini njihovog oca - rekla je Anđelina koja sa decom trenutno živi u Los Anđelesu.

 

- Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u kutije nije sloboda. Razlika i raznolikost su ono što najviše cenim - u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svetu u kojem su svi isti, a mislim da je to istina za sve koji ovo čitaju.

*Foto: Profimedia

Želim da upoznam ljude koje nikad ranije nisam upoznala i naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti naše razlike.

I ne zavaravati se nastojanjima da nas razdvoje ili nateraju da se bojimo drugih. Vidimo povlačenje vrednosti širom sveta - kazala je Džoli za Harper's Bazar.

 

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

 

 

 

Scroll to top