BalkansPress

Dobro došli!

Američki biznismen Hari Morton naglo je preminuo u 39. godini života. Bio je vlasnik čuvenog lanca restorana, a postao je poznat zbog toga što je navodno bio u vezi sa američkom glumicom i pevačicom Lindzi Lohan (33).

PROČITAJTE:KOJA JE TAJNA NJEGOVE DUGOVEČNOSTI: Da li je ovaj travar zaista živeo 256 GODINA? 

 

- Ožalošćeni smo smrću Harija. Bio je vizionar i preduzetnik ispred svog vremena. Naše misli su s njegovom porodicom - oprostili su se od njega zaposleni u njegovom lancu restorana. Morton je ovaj lanac pokrenuo 1999. godine, a javnost se zainteresovala za njega 2006. godine kada je počeo da se viđa ss glumicom Lindzi Lohan. Svoju vezu nikada nisu potvrdili, ali ipak, Lindzi se oprostila putem svog Instagram profila.

 

- Najbolji prijatelj. Najbolji život - napisala je glumica pored njihove zajedničke fotografije. Izvor blizak Lindzi kaže da je šokirana Mortonovom smrću. Upoznali su se na njenom 20. rođendanu, a ubrzo nakon toga primećeni su zajedno na Venecijanskom filmskom festivali zbog premijere njenog filma 'Bobi'.

*FOTO: PROFIMEDIA

Nakon Lindzi, Morton je bio u vezi i sa glumicom Demi Mur (57), pevačicom Britni Spirs (37) i manekenkom Paris Hilton (38).

 

PROČITAJTE: Voz je ušao u tunel i IZNENADA NESTAO, a onda se na drugom kraju sveta desilo nešto potpuno NEOČEKIVANO (VIDEO)

*FOTO: PROFIMEDIA

Mortona je u porodičnoj kući pronašao njegov brat, a uzrok smrti nije poznat pa će biti obavljena autopsija autopsija, a preminuo je u nedelju. Harijev otac je inače vlasnik lanca kafića "Hard Rock Cafe", bio vredan milijarde. Između ostalog, 2008. kupio je noćni klub koji je pre bio u vlasništvu glumca Džonija Depa (56).

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Dailymail)

Scroll to top