BalkansPress

Dobro došli!

Holivudska glumica Anđelina Džoli (44) , ponovno se našla u središtu medijske pažnje, ali ovog puta ne zbog filmske uloge, već zbog blago rečeno, neočekivane romanse. Ako je verovati natpisima američkog tabloida Woman's Day, glumica je u srećnoj vezi sa koleginicom, Evan Rejčel Vud (32)

PROČITAJTE: IMAM DASU, PRVU KLASU: Jami sa 25 godina mlađim političarem već 6 meseci, a ovako ju je ZAVEO!

 

- Usprkos činjenici što je holivudska diva bila u nekoliko brakova s poznatim muškarcima iz filmske industrije, izgleda da je konačno odlučila da okrene ploču, a medije je o svemu obavestio izvor blizak glumici. 'Iako ona privatni život inače voli da zadrži za sebe, nekolicini prijatelja je priznala da je nakon poslednjeg razvoda od Bred Pita odlučila da je završila sa muškim rodom -  rekao je istoimeni izvor koji je zatim bliže otkrii neverovatne okolnosti pod kojima se rodila iskra između dve glumice.

 - Magnetska privlačnost nastala je još pre deset godina na jednom događaju na kojem su lepotice bile u društvu svojih boljih polovina, pa je tako Anđelina došla sa Bredom, dok se Evan pojavila sa pevačem Merlinom Mensonom, a ostatak je istorija - otkriva anonimni izvor.

 

- Može se slobodno reći da je to bila ljubav na prvi pogled, ali obe su se nalazile u srećnim vezama pa su morale da potisnu svoja osećanja, ali ih je na kraju ih ipak spojila sudbina i sad konačno mogu bez zadrške da uživaju u međusobnom društvu -  dodaje izvor.

Uprkos bombastičnom naslovu američkog tabloida, ni jedna glumica se još uvek nije oglasila o tvrdnjama koje su osvanule na naslovnicama medija, pa je u ovom trenutku još uvek upitno koliko istine ima u celoj priči.

(BalkansPress / Izvor: Informer.rs)

Scroll to top