BalkansPress

Dobro došli!

Američka glumica Kameron Dijaz (47) iznenadila je svet na samom početku 2020. godine, jer su ona i njen suprug, roker Bendži Maden (40), postali roditelji.

PROČITAJTE: Vlado Georgiev na ćirilici napisao Njegošev stih i poručio: Istorija se ponavlja, izdajice rade po zadatku

 

Iako je nekoliko puta već odjekivala medijima vest da je glumica navodno trudna, Kameron je sve to uvek demantovala, a uz to je prošle godine izjavila da ne želi decu i da se ne stidi toga.

Međutim, izgleda da se lepa glumica predomislila, pa se oglasila trećeg dana 2020. godine uz poruku u kojoj navodi da je njihova porodica dobila novog člana.

Image result for cameron diaz benji madden

*Kameron Dijaz i Bendži Maden, Foto: Profimedia/NPG

- Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagoslovljeni na početku nove decenije - dobili smo ćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu.

 

Dok smo preuzbuđeni da podelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i deliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka.

- Naša porodica vašim porodicama šalje ljubav i najlepše želje povodom Nove godine i nove decenije... - stoji u poruci sa potpisom Kameron i Bendž.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top