BalkansPress

Dobro došli!

Poznati holivudski glumac Kristijan Bejl (45) trenutno ima porodičnih problema, uglavnom sa majkom i sestrom, pošto je zbog supruge Srpkinje, Sibi Blažić, prešao na pravoslavlje.

Iako se njegova porodica protivila, glumac je prihvatio pravoslavnu veru. Velšanin je detinjstvo proveo u svojoj domovini sa roditeljima Davidom i Dženi, i sestrama Šeron i Luiz. On je Sibi Blažić, koja se bavi modelingom, upoznao krajem 90-ih na zabavi, koju je vodila glumica i producent Vinona Rider. Sibi je u to vreme bila njen lični asistent.

 

Sibina porodica je srpskog porekla, a u SAD su se doselili krajem 60-ih iz Beograda. Slobodan Blažić i Nadežda Topalski dobili su 1970. godine prvu ćerku u Čikagu i nazvali su je Srboslava. Studirala je i stekla diplomu iz menadžmenta.

Posle sudbonosne zabave, glumac i budući model postali su nerazdvojni. Venčali su se u Las Vegasu 2000. godine. Međutim, nije sve išlo glatko. Zbog ljubavi prema supruzi, Bejl je ušao u sukob sa majkom Dženi i sestrom Šeron.

PROČITAJTE: OVO JE LEPA SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ: Ana se udala za poznatog košarkaša koji je igrao i za Zvezdu i za Partizan, a evo čime se ona bavi

Porodična svađa eskalirala je 2008. neposredno pred britansku premijeru "Mračnog viteza". Uzrok je, prema glasinama i tračevima, to što je Bejlova majka ogovarala Sibi.

Zanimljivo je da Kristijan Bejl zaista želi da njegova deca uče srpski, a jezik se često može čuti i u njihovoj kući, posebno uspavanke. Ovaj bračni par neguje pravoslavne običaje i srpsku tradiciju a tome uče i decu - ćerku Emelin (15) i sina Džozef (6).

Scroll to top