BalkansPress

Dobro došli!

Megan Markl je na meti medija u Velikoj Britaniji, pa tako sada njeni bivši prijatelji mogu da se okoriste o situaciju. Đina Neltorpe napisala je kolumnu o svom odnosu sa Megan i njenim počecima veze sa princom Harijem.

PROČITAJTE: MILIJARDER TRAŽI ŽENU koja će mu biti saputnica NA PRVOM TURISTIČKOM PUTOVANJU DO MESECA: Ovo su uslovi!

 

"Nisam uopšte sumnjala da će se Hari zaljubiti u Megan kad mi je spomenula da su postali dovoljno bliski da zajedno idu na odmor. To je bilo 2016. godine, i ja sama sam bila očarana s Megan, baš kao i svi. Odmah me privukla njena topla narav koja vas teši kad je potrebno i uverava vas da ste jedina osoba na svetu koja je sebi najbitnija. Znala sam odmah da će očarati tog mladića slomljenog srca, čak sam bila uzbuđena zbog nje. Bili su tu svi sastojci za romansu veka. Kliše se činio savršenim, cura iz radničke klase upoznaje Princa Savršenog", započela je kolumnu, prenosi Index.hr.

Kako kaže, kad je čula da se povlače sa funkcija nije bila iznenađena.

*FOTO: PROFIMEDIA

"Znam iz prve ruke da je Megan pre svega poslovna žena, a ovo je savršen trenutak da nastavi tamo gde je stala i izgradi svoju karijeru glumice i javne osobe. Ako to znači da mora da izvuče Harija iz kraljevske porodice u stvarni svet, tako će biti. Njena odluka da nastavi sa svojim životom čini se nagla, čak i nemilosrdna onima koje ostavlja. To se dogodilo mnogima, uključujući i mene. Iznenadila me samo brzina kojom se ovo dogodilo, mislila sam da će izdržati nekoliko godina", istakla je.

Navela je da je Megan upoznala pre šest godina preko drugog klijenta. U to vreme vojvotkinja je glumila u seriji "Suits".

"Odmah sam znala da je posebna, da ima X faktor", tvrdi Đina, koja joj je postala agentkinja i pomagala joj da dogovori sponzorstva i reklame s brendovima.

 

"Bila je oštra poput britve, kreativna, temeljna, s umom za biznis i američkim poduzetničkim stavom prema životu. Znala je što želi i nije se bojala da iznese svoje mišljenje. Još se sećam kako je odbila da odsedne u najboljem londonskom hotelu jer je saznala da su držali papagaja u kavezu. Megan mi je brzo postala više od klijentkinje. Nakon nekoliko sastanaka postale smo prijateljice, bila mi je jako draga, a činilo mi se da sam i ja njoj, bar je tako govorila. Verujući da možemo da verujemo jedna drugoj, otvoreno smo pričale o privatnom životu te mi je otkrila puno o sebi. Cenila je moje savete i u profesionalnom i u privatnom životu i činilo se da ih usvaja", tvrdi.

Priznaje da se bojala da li će Megan moći da podnese pritisak koji nosi veza ili brak s Harijem.

*FOTO: PROFIMEDIA

"Kad mi je rekla da im veza postaje ozbiljna, moj entuzijazam pretvorio se u brigu. Za oboje. Nije tu bila samo medijska pažnja. Sećam se kako sam joj objašnjavala dok smo pijuckale vino u londonskom "West Endu" da se mora nositi s očekivanjima britanske javnosti, kraljevske porodice i dvorana. Reagovala je tako što je podignula ruku i ućutkala me na hladan način koji dotad nisam videla: "Molim te, ćuti. Ne želim da slušam o tome. Ovo je pozitivno vreme u mom životu." Prvi put mi je bilo neugodno u njenom društvu. Nisam to tada znala, no to je bio početak kraja našeg prijateljstva i poslovnog odnosa. Megan je jako ambiciozna žena, a kako se kreće napred u životu, zatvara vrata iza sebe, kao što je uradila s ocem, bratom i sestrom, prvim mužem i sa mnom. Tada sam verovala, kao što i sada verujem, da je bila mudra žena s misijom u životu, uloviti princa, ali ne nekog starog princa, nego glavnog princa", piše bivša agentkinja i prijateljica Megan Markl.

Nastavlja da Megan nije bila iskrena kad je rekla da je bila "naivna kad su je prijatelji upozoravali" te da kao Amerikanka nije znala ko je Hari.

 

"Smejala sam se naglas, znala sam da je to glupost. "Promenićemo svet", govorila mi je s čeličnom odlučnošću u očima, a bilo mi je jasno da misli da će "vladati svetom". Uverena sam da je njen uticaj uticao na Harijev odlazak iz porodice. Ne mislim da nema svoju volju, ali najbolje je sam to rekao: "Što Megan želi, Megan i dobije", dodala je.

Dodala je da joj je bilo jasno da Megan neće moći da se nosi s pravilima kraljevske porodice, s tim da se njen uzbudljivi holivudski život zameni često dosadnim kraljevskim dužnostima.

"Htela je glamur i slavu koju nosi Vindsor, ali nije htela javne kritike koje dolaze s tim. Mislim da ona ne razume kraljevski svet. Kraljevski život joj je ustajao i krut. Definitivno nikad nije pokazala nikakav interes za britanski život i tradiciju. Moram ipak priznati da ne mislim da bi mogla odvući Harija od porodice osim ako deo njega to nije želeo. Prema onome što sam videla, zasigurno je odigrala veliku ulogu u trenutnoj krizi. Sve što ona radi je pažljivo smišljeno i forenzički planirano, Hari samo može da odluči da li hoće sa njom ili će je pustiti da ode sama. U poslovnom smislu, donela je ispravnu odluku", navodi njena bivša prijateljica.

*FOTO: PROFIMEDIA

Kada su klijentima 2016. morale da jave da Megan više ne može ništa da reklamira, mnogi su bili razočarani, pogotovo jer joj je zbog veze s Harijem porasla popularnost.

"Bez sumnje. najveće kompanije hteće ih kao ambasadore, a na tome smo ona i ja radile pre nego što se udala i to je bilo ono što je najviše željela. Pre nego što je Hari stigao u njen život, radile smo na ugovorima sa velikim brendovima i reklamama za švajcarske satove, kozmetiku, donje rublje, hranu... Jednom mi je rekla da ima "duge noge" i tražila da osiguramo značajnu ponudu za pokazivanje "atributa". I dalje je relativno mlada, jako lepa, ima stila i jak karakter. Savršena je za komercijalna sponzorstva, visoku modu i brendove. Sumnjam da postoji producent ili kasting direktor koji je ne želi u svom filmu, seriji, reklami ili kampanji. Sad kad nosi titulu, ima vrednost koju novac ne može kupiti. Iako tri godine ne radimo zejdno, mnogi mi i dalje šalju ponude za nju, ona samo treba da kaže koji iznos želi", navodi i dodaje šta je pisalo u poslednjem mejlu koji joj je Megan poslala:

"U zadnjem imailu koji mi je poslala napisala mi je da joj se život promenio i da ne može da snima komercijalne reklame. Napisala je da želi da ostanemo prijateljice jer joj je to jako važno. Nikad se više nismo čule. Kad smo se nedavno našle u istoj prostoriji, glumila je da me ne vidi i namestila se tako da samo Hari razgovara sa mnom. Megan je naviknuta na to da ide na bolje. Sumnjam da će se to ikad promeniti", zaključila je njena bivša prijateljica.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top