BalkansPress

Dobro došli!

Kianu Rivs je na Fejsbuku otkrio potresnu priču o sebi:

- Ljudi me znaju, ali ne znaju moju priču. U trećoj godini sam gledao kako mi otac odlazi. Išao sam u četiri različite škole i borio se s disleksijom, zbog čega mi je školovanje bilo teže nego većini. Na kraju sam napustio srednju školu bez diplome. 

U 23. godini moj najbliži prijatelj River Finiks je umro od prekomerne doze. 

 

 

Godine 1998. sam upoznao Dženifer Sim. Odmah smo se zaljubili i do 1999. Dženifer je bila trudna, nosila je našu ćerku. Na žalost posle osam meseci naše dete je rođeno mrtvo. Bili smo očajni zbog njene smrti i zbog toga smo vremenom raskinuli vezu. 

Dženifer je 18 meseci kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći. Od tada izbegavam ozbiljne veze i decu. 

Moja mlađa sestra je imala leukemiju. Danas je izlečena i ja sam donirao 70 odsto zarade od filma "Matriks" bolnicama koje leče leukemiju. 

Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda bez vile. Nemam telohranitelje i ne nosim fensi odeću. I pored toga što sam težak 100 miliona dolara, i dalje se vozim metroom i to volim! 

Na kraju, mislim da ćemo se svi složiti da čak i u tragediji izuzetne osobe mogu da uspeju. Bez obzira šta se dešava u vašem životu, moći ćete to da prevaziđete! Život je vredan - napisao je Rivs. 

* * * * *

"Most people know me, but don't know my story. At the age of 3, I watched my father leave. I attended four different...

Posted by Keanu Reeves Online on субота 21. новембар 2015.

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top