BalkansPress

Dobro došli!

I na prvi pogled moglo bi da se pogodi da je 20-godišnji Džozef Baena sin slavnog glumca Arnolda Švarcenegera. Međutim, njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, do trenutka kada se 2011. saznalo da je Arnold njihovoj kućnoj pomoćnici napravio dete.

Foto: Profimedia

*Foto: Profimedia

A sada je, čini se, mladi Džozef krenuo očevim stopama. Naime, nedavno se Baena pojavio u Malibuu u uskoj majici u kojoj je pokazao svoje razvijene mišiće, a sa dugom kosom je nesumnjivo podsećao na Švarcenegera u filmu "Konan varvarin".

 

Sa njegovom majkom, Mildred Patrišom Baenom, čuveni "Terminator" je imao aferu 1998. godine. Čim se saznalo za to, bivša Arnoldova supruga se iselila iz porodičnog doma i podnela papire za razvod.

Foto: AP

*Foto: AP

PROČITAJTE: "HOĆU DA ČUJETE ISTINU OD MENE — NE OD VOJVODE, PRINCA, NEGO OD HARIJA": Sa tugom je saopštio da nije video DRUGO REŠENJE

Kako je više puta u intervjuima izjavljivao bivši kalifornijski guverner, zbog tog svog neuspeha nikada nije prestao da se kaje. Švarceneger, navodno, godinama nije ni znao da mu je Džozef sin.

Foto: Profimedia

*Foto: Profimedia

"Kada je počeo da liči na mene, tada sam shvatio. Sklopio sam sve kockice", izjavio je Švarceneger.

Inače, on i Marija imaju četvoro dece - Ketrin (28), Kristinu (26), Patrika (24) i Kristofera (20) koji je rođen samo pet dana pre svog polubrata Džozefa.

Scroll to top