BalkansPress

Dobro došli!

Švedski duo "Rokset" bio je prinuđen da otkaže letnju turneju povodom 30 godina postojanja zbog bolesti Mari Fredrikson. Slavna pevačica se, posle 30 godina provedenih u bendu, oprostila od fanova emotivnom porukom.

- Bilo je to 30 fantastičnih godina! Kada pogledam unazad, pamtim samo radost i sreću. "Rokset" je veliki deo mog života. Nažalost, moja turneja je gotova i želim da se zahvalim svima vama, divnim fanovima, koji su nas pratili na ovom dugom i krivudavnom putu - poručila je Mari Fredrikson.

 

 

Društvene mreže prepune su poruka podrške za Mari, koja nastavlja da vodi bitku s kancerom. Podsetimo, slavnoj pevačici otkriven je tumor na mozgu još 2002. godine.

Pop duo je prošle godine održao nekoliko koncerata, ali je Mari zbog iscrpljenosti pevala sedeći na stolici. Ove godine trebalo je da održe turneju povodom tridesetogodišnjice postojanja, ali su joj doktori savetovali da ne počinje turneju jer bi joj se zdravstveno stanje dodatno pogoršalo.

Bend "Rokset", koji čine Mari Fredrikson i Per Gesl, osnovan je davne 1986. godine. Za 30 godina postojanja održali su preko 550 koncerata i prodali više od 75 miliona albuma. Neki od njihovih najpoznatijih hitova su: 'Listen To Your Heart', 'Sleeping In My Car' and 'It Must Have Been Love' itd.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top