U 27. godini je danas na treningu preminuo Majkl Odžo, košarkaš Zvezde, koji je prema poslednjim informacijama bez znaka života dovezen u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacija, umro je od srčanog udara.

Read more...

Ruska vakcina, koju je napravio centar „Gamalej“, biće registrovana 12. avgusta, a prvi će primiti medicinski radnici i stariji stanovnici zemlje, saopštio je zamenik ministra zdravlja Rusije Oleg Gridnjev.

Read more...

Institut za anatomiju u Beogradu nema dovoljno leševa za praktične vežbe studenata medicine jer grobljanska mafija otima stanove mrtvaca bez zakonskih naslednika da bi ih preprodavala i zgrtala milione.

Read more...

Pljevljakinja Maja Čabarkapa, doktorant mikrobiologije na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, raskinula je Ugovor o dodeli stipendije za doktorska istraživanja vredan više od 50 hiljada evra!

Read more...

Snažnu eksploziju u Bejrutu u kojoj je poginulo najmanje 100 ljudi izazvalo je veštačko đubrivo zaplenjeno sa ruskog teretnog broda pre šest godina, preneli su libanski mediji.

Read more...

Goran S. (39) iz sela Negosavlje, u opštini Medveđa, obesio se u sobi hotela na periferiji Leskovca, samo nekoliko dana pre zakazanog venčanja.

Read more...

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na nepogode, grad, olujni vetar i olujne pljuskove.

Read more...
Scroll to top