Malena riđokosa Helena Gavran (4) i njena borba sa opakom bolešću ujedinila je Srbiju. Naši humani ljudi iz cele zemlje, ali i svih krajeva sveta, pokušavaju da skupe dovoljno novca za njeno lečenje, a u akciju su se uključila čak i deca koja prodajom, licitacijama i skupljanjem priloga nastoje da pomognu ovoj preslatkoj devojčici.

Read more...

 

Jedna klijentkinja Zagrebačke banke iz Novalje dokazala je na sudu da je celi ugovor koji je sklopila s bankom o kreditu u švajcarskim francima ništavan i banka mora da vrati ceo iznos kredita. Radi se o skoro 630.000 kuna s kamatama (85.000 evra).

Read more...

MERDARE - U selu Merdare večeras je došlo do incidenta kada je veća grupa migranata pokušala da provali u kuću u kojoj sama živi Stevka Sekić (64).Iako je svetlo bilo uključeno ispred kuće i u kući, jedna grupa migranata je pokušala da provali kroz prozor, a druga na vrata.

Read more...

U zaštitu srpskih reka uključila se i svetska muzička zvezda - Manu Čao, poznati francuski muzičar španskog porekla.

Read more...

Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedelju po podne dok je pio mleko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a kako Kurir saznaje, sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slepog creva.

Read more...

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je predsednik Donald Tramp u potpunosti spreman da upotrebi vojnu moć protiv Turske ako to bude potrebno.

Read more...

Radnici beogradske Hitne pomoći, medicinski tehničar Zoran Stanković i vozač saniteta Milan Jovanović, protiv kojih je prošle godine pokrenuta istraga zbog sumnje da su tokom intervencija pljačkali stare i bolesne pacijente u njihovim domovima, osuđeni su na uslovne kazne zatvora, saznaje Kurir.

Read more...
Scroll to top