Veliko priznanje za Novaka Đokovića. Osvojio je mnoštvo pehara, slavio u mnogo epskih mečeva, a sve to nije prošlo neopaženo.

Read more...

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu.

Read more...

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da se svi u Sakramentu dobro osećaju posle još jedne teške pobede. Kingsi su savladala Oklahomu rezultatom 94:93, a strelac pobedonosnog koša bio je upravo naš reprezentativac 17 sekundi pre kraja susreta.

Read more...

Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila Uredbu o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje negativno utiču na životnu sredinu prema količini zagađenja, kojom je definisala eko-taksu za pravna i fizička lica od 1.200 do dva miliona dinara.

Read more...

Telo J. B. (90) pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima hteli da provere bezbednost instalacija u celom stambenom objektu.

Read more...

Marija Beška iz Pančeva, koja je osumnjičena da je opljačkala Goricu Popović, odnela je iz kuće poznate glumice veću sumu novca u francima, dolarima i evrima.

Read more...

Vlasti u Rusiji zabranile su danas šamanu Aleksanderu Gabiševu da napusti svoj rodni grad u Sibiru nakon što je zadržan u pritvoru tokom svog drugog pokušaja da ispešači do Moskve u okviru svoje, kako je naveo, misije da protera ruskog predsednika Vladimira Putina iz Kremlja.

Read more...
Scroll to top