Nakon sednice Predsedništva SNS predsednik Aleksandar Vučić i mandatarka Ana Brnabić saopštini su imena novinh ministra u Vladi Srbije.

Read more...

Zamenica direktora instituta "Dr Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je da je tačno da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i sa premijerkom Anom Brnabić o ministarskom mestu u novoj Vladi i navela da je počastvovana tim pozivom.

Read more...

Nova vlada Srbije ulazi u foto-finiš, a resor pravde preuzima novo lice - Maja Popović, advokat po struci, koja na funkciju ministarke pravde dolazi sa pozicije šefa kabineta i saventice direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića.

Read more...

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je da je pandemija virusa korona pogodila sve sfere života, da virus nije ustuknuo i da predstavlja veliku opasnost. Svet se nalazi na pragu tektonskih promena, istakao je Putin.

Read more...

Prvi dokumenti pronađeni u kontejneru u kojem je otkriveno, za sada, sedam leševa, a koji je iz Srbije sa đubrivom poslat u Paragvaj, omogućiće identifikaciju žrtava.

Read more...

Krivokapić se u međuvremenu sastao sa rukovodiocima nekih stranaka i sada je napravio selekciju u vidu nacrta po kome bi trebalo da teku dalji pregovori.

Read more...

Fotografije Albanca koji je tokom martovskog pogroma 2004. godine divljački polomio, a potom bacio krst sa Crkve Svetog Ilije u Podujevu, zalepljene su na zidove i vrata Centra za kulturnu dekontaminaciju gde danas počinje festival "Mirdita, dobar dan".

Read more...
Scroll to top