BalkansPress

Dobro došli!

Da li su kineski zvaničnici zaista priznali da su njihove vakcine "neefikasne", kako su preneli mnogi svetski mediji, i da li bi to trebalo da zabrine više od milion građana Srbije koji su primili jednu ili obe doze "Sinofarma"? Odgovor na ova dva pitanja ukratko glasi: ne i - ne!

Read more...

Upravo je završena sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa koja je počela jutros oko 8 časova u Palati Srbija.

Read more...

Nove mere koje je predložio Krizni štab važiće od sutra ujutru u 6 časova, saopšteno iz Vlade Srbije.

Read more...

Bašte kafića i restorana se trebalo bi da se otvore danas, saznaje se u Kriznom štabu!

Read more...

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će gradske vlasti od sledeće nedelje omogućiti stimulacije za vakcinisane osobe.

Read more...

Oboje su se pozvali na Krivični zakonik, a on u članu 343 predviđa da onaj ko iznošenjem ili pronošenjem lažnih vesti ili tvrđenja izazove paniku ili teže narušavanje javnog reda ili mira ili osujeti ili značajnije omete sprovođenje odluka i mera državnih organa ili organizacija koje vrše javna ovlašćenja, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine i novčanom kaznom. Ako je delo učinjeno putem sredstava javnog informisanja ili sličnih sredstava ili na javnom skupu, učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina.

Read more...

Pavle Bihali iz pokreta, “Levijatan” podelio je skandalozan snimak na Tviteru.

Read more...
Scroll to top