Malena riđokosa Helena Gavran (4) i njena borba sa opakom bolešću ujedinila je Srbiju. Naši humani ljudi iz cele zemlje, ali i svih krajeva sveta, pokušavaju da skupe dovoljno novca za njeno lečenje, a u akciju su se uključila čak i deca koja prodajom, licitacijama i skupljanjem priloga nastoje da pomognu ovoj preslatkoj devojčici.

Read more...

U zaštitu srpskih reka uključila se i svetska muzička zvezda - Manu Čao, poznati francuski muzičar španskog porekla.

Read more...

Radnici beogradske Hitne pomoći, medicinski tehničar Zoran Stanković i vozač saniteta Milan Jovanović, protiv kojih je prošle godine pokrenuta istraga zbog sumnje da su tokom intervencija pljačkali stare i bolesne pacijente u njihovim domovima, osuđeni su na uslovne kazne zatvora, saznaje Kurir.

Read more...

Institut za anatomiju u Beogradu nema dovoljno leševa za praktične vežbe studenata medicine jer grobljanska mafija otima stanove mrtvaca bez zakonskih naslednika da bi ih preprodavala i zgrtala milione.

Read more...

Prema podacima o zagađenju vazduha izmerenom u ponedeljak nešto pre 10.00 časova, Beograd se nalazi na desetom mestu najzagađenijih gradova sveta.

Read more...

Novi Sad -- Švajcarski sud objavio je u srpskim medijima poziv naslednicima Radoja Stepanovića, državljanina Srbije koji je preminuo u Cirihu.

Read more...

Pripadnik Saobraćajne policije iz Kruševca našao je na kružnom toku Jasika vreću sa čak 38 miliona dinara. Ispostavilo se da je ogromna količina novca ispala iz vozila privatne firme, koja se bavi obezbeđenjem, a prema nezvaničnim informacijama, uslugu transporta obavljali su za Poštansku štedionicu.

Read more...
Scroll to top