Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila Uredbu o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje negativno utiču na životnu sredinu prema količini zagađenja, kojom je definisala eko-taksu za pravna i fizička lica od 1.200 do dva miliona dinara.

Read more...

Bugarka Ruža Ignjatova (39) uspela je da uz pomoć dobro osmišljene prevare obmane ljude širom sveta da daju milijarde za njenu izmišljenu valutu, a potom nestane.

Read more...

Koji god roditelj samo dva sata nije znao gde mu je dete, zna kakav je to pakao i kako je svaki minut kao večnost. Subotičanka Miroslava Babić pune dve godine ne zna gde je njena devetogodišnja ćerka Eleonora Arežina.

Read more...

Austrijskom piscu Peteru Handkeu danas je uručena Nobelova nagrada za književnost za 2019. godinu na svečanoj ceremoniji u Švedskoj.

Read more...

Vozači u Srbiji osetiće novi udar na džep od 1. januara naredne godine, kada će poskupeti registracija zbog povećanih lokalnih taksi!

Read more...

Od 1. januara 2020. godine plastične kese, kakve danas poznajemo, biće skoro potpuno ukinute u Beogradu, pa će i naš svakodnevni šoping po prodavnicama, ali i pijacama, biti znatno drugačiji.

Read more...

Kada putuje, predsednica Skupštine Maja Gojkovićto čini sa stilom. Voli da odsedne u hotelu sa pet zvezdica, i to je sasvim u redu, kada bi to plaćala sama od svoje nemale plate. Međutim, problem je što voli luksuz, ali voli i da ga platimo mi, poreski obveznici.

Read more...
Scroll to top