BalkansPress

Dobro došli!

Dečak je konstatovao da ukoliko razgovor prilikom svađe u braku "ne upali", obavezno dolazi do razdvajanja u postelji, a najkritičniji deo je sam kraj sastava.

Na Fejsbuk stranici koja se bavi problematikom današnje omladine, izašao je skandalozni školski rad čija je tema bila "Rešavanje nesuglasica u braku".

PROČITAJTE: OBLjUBIO mlađu pastorku (12), SILOVAO njenu sestru (16), njihova majka SVE ZNALA I ĆUTALA?: MONSTRUOZNI detalji užasa u Bačkom Petrovcu

Naime, dečak F.N. je ispravno naveo da se većina problema u zajednici rešava razgovorom i to na lep način. Dalje, on smatra da se priča o problemima u braku ne širi dalje jer kako kaže, "treća osoba napravi još veći problem".

Dečak konstatuje da ukoliko razgovor "ne upali", obavezno dolazi do razdvajanja u postelji, a najkritičniji deo je sam kraj sastava.

 

On smatra da je udaranje žene dopušteno, ukoliko joj to ne ugrožava zdravlje "ozbiljno", i iako nije u pravcu lica.

"Udarac žene je dopušten, ako ne ugrožava zdravlje ozbiljno, i ne u lice u dva slučaja:

* Žena je uvela nepoznatog muškarca u kuću

*Žena bez razloga ne udovoljava potrebama muža"

Sastav koji je uzburkao region

*Sastav koji je uzburkao region foto: Printscreen / Facebook

Nakon što je školski rad objavljen, usledila je lavina komentara. Neki su smatrali da će ovaj dečak izrasti u nasilnika i da taj primer verovatno "gleda" kod kuće, dok su drugi imali komentare "Bravo, 5" što zaslužuje posebnu vrstu osude.

PROČITAJTE: Kako se ZAŠTITI od KORONAVIRUSA: Ovo su najvažnije MERE koje svako treba da primenjuje 

"Znači, može jedan low kick u kolena? Pošto ne sme u glavu...", "pa da... ako je prvi kompija, poštar, kum.... mogućnosti su endless...", "ako je poznat muškarac ,onda u redu, nema udarca", samo su neki od komentara.

Pokušavamo, ali ne možemo da razumemo ovakvu vrstu humora, kada je situacija više nego alarmantna.

Scroll to top