Medicinsko osoblje zaječarske bolnice Urgentnog centra nije moglo da veruje svojim očima – u ordinaciju je policija dovela meštanina D.S.(56) da bi mu se hitno proverilo zdravstveno stanje jer je u krvi imao 2,27 promila alkohola!

- Ovaj čovek je normalno hodao, pevao, zbijao šale…A sa tolikom količinom alkohola bio bi, najblaže rečeno, u jakom snu nalik komi. Pregledali smo ga, uradili EKG, izmerili pritisak, sve je bilo u redu, osim što se on smejao i šalio na svoj račun, ali i na račun svih nas – saznajemo nezvanično.

PROČITAJTE: Novi detalji pljačke Gorice Popović: Krivična prijava protiv Marije, radila i u drugim kućama kao spremačica

Naime, u rutinskoj kontroli zaustavljanja vozila, u prepodnevnim časovima, nadomak Zaječara zaustavljen je jedan automobil koji je najnormalnije išao kolovozom.

- Za volanom je bio nasmejan muškarac, malo se čudno ponašao, pa smo odlučili da uradimo alkotest. Nismo verovali svojim očima kada je skala pokazala 2,27 promila alkohola u krvi. Uplašeni za njegovo zdravlje, odmah smo ga odveli na odeljenje Urgentnog centra. Kako su nalazi pokazali, on nije bio uopšte životno ugrožen. Onda smo ga odveli u zgradu policije na trežnjenje – saznajemo nezvanično.

U Policijskoj upravi Zaječar sun am potvrdili da je muškarac sa 2,27 promila lakohola u krvi proveo u njihovoj zgradi više časova dok se nije otreznio.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, S.B.)

Scroll to top