BalkansPress

Dobro došli!

Igor Jurić još jednom je uzburkao javnost, pomenuvši "moćnike" koji su pedofili. Gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, on je u razgovoru sa Jovanom Joksimović izneo informaciju da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

- Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život - rekao je Jurić. - Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi.

PROČITAJTE: "Idem kod starijeg čike, dodirivala sam ga, davao mi je novac“: Dnevnik devojčice (12) otkrio pedofila u Novom Sadu!

Dodao je da se, kako mu ne bi bila ugrožena bezbednost, još nije obratio nikome povodom ovog pitanje, "jer nikom ne veruje", ali pozvao sve koji imaju dokaze o pedofiliji da mu se jave.

 

Podsetimo, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ u januaru je otkrio da ima fotografije i da prikuplja dokaze za pedofile na uticajnim položajima u Srbiji, koji orgijaju s decom. On je rekao da u našoj zemlji ima mnogo takvih ljudi i da je pedofilija ovde rasprostranjena i najavio da će formirati novi tim koji će pedofilima ulaziti u trag zbog toga što je dokazivanje u digitalnom svetu jako teško.

Do sada su se tvrdnje Igora Jurića pokazale kao tačne i na osnovu njih je uhapšeno nekoliko ljudi. Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku.

Scroll to top