Radnica glavne pošte u Nišu ima virus korona, nezvanično saznajemo. Ulaz u njenu zgradu u centru grada juče popodne bio je blokiran.

- Lekar koji je primio stanarku sa sumnjom na koronu rekao nam je da dezinfikujemo ceo ulaz, što smo i učinili. Ženu sa sumnjom na virus su prebacili u bolnicu - rekla je "Novostima" Radica Đ. upravnica zgrade. 

PROČITAJTE: Tragičan rekord u Italiji - 168 umrlih od korona virusa za samo 24 časa, u Cirihu zaražen jednogodišnji dečak

 

Kako smo nezvanično saznali, policija je privremeno zabranila ulazak i izlazak iz zgrade gde je radnica pošte živela.

Za još troje radnika pošte, i to u naselju Durlan u Nišu, sumnja se da su zaraženi. Poštu u Knjaževačkoj ulici u sredu su stručnjaci dezinfikovali, a prema nezvaničnim informacijama zaražen je jedan poštar i jedna radnica, pišu Novosti.

PROČITAJTE: Donald Tramp zabranio letove u Evropu zbog PANDEMIJE virusa korona

Pošta u kojoj rade juče je bila zatvorena. Na vratima je stajalo obaveštenje da pošta neće raditi do daljeg, ali ne i obrazloženje zašto je zatvorena. Kako smo naknadno saznali, pošta će narednih dana raditi skraćeno. 

Nišlije koje žive u blizini pošte su se danas povukli u svoje stanove i primećeno je da se manje izlaze iz svojih domova.

Od velike važnosti je da se poštuju preporuke Ministarstva zdravlja i da svaki građanin odgovornim ponašanjem pomogne u zaustavljanju širenja virusa.

Scroll to top