BalkansPress

Dobro došli!

Protiv N. M. (32) iz Surčina, bivšeg dečka nestale devojke iz Batajnice Milice Grbić (25), podneta je prekršajna prijavu zbog sumnje da ju je zlostavljao i mučio, saznaje "Objektiv".

Devojka ga je, kako saznaje "Objektiv", u junu takođe prijavila zbog ucene, jer joj je, kako tvrdi, pretio da će objaviti njene nage fotografije ukoliko ne povuče prijavu. Tužilac je međutim odlučio da nema elemenata krivičnog dela, pa je muškarac prošao sa upozorenjem.

PROČITAJTE: ISTINA O PLATAMA SRBA U NEMAČKOJ Svaka zarada je obelodanjena u EVRO, primanja i do 3.500, ali ima JEDNA CAKA

Policija je nakon prijave nestanka obavila razgovor sa N. M. na njegovoj adresi u Progaru, a on je tom prilikom izjavio da se nije ni video ni čuo sa Milicom još od juna ove godine.

 

Prema nezvaničnim informacijama kamere su snimile automobil marke Folksvagen polo, crne boje, registarskih oznaka BG 1849 UN u kojem se Milica odvezla sinoć, a potom joj se izgubio svaki trag.

Automobil je, kako saznaje Alo.rs, snimljen na Novom Beogradu kako se kreće iz pravca grada prema aerodromu, a na tom pravcu nalazi se i isključenje za Batajnicu, pa nije sigurno u kom je pravcu dalje otišao.

Nestala Milica Grbić

*Nestala Milica Grbić / Foto: Privatna arhiva

Milica Grbić nestala je sinoć u Batajnici, a na sebi je u noći nestanka imala belu haljinu, crnu jaknu, torbu, kao i crne čizmice.

Ona je navodno viđena nešto oko 20 časova u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane, piše Alo. Svedoci su naveli da ništa nije slutilo na ovaj ishod, i da ju je jedan od njih grlio.

Svako ko je video Milicu ili ima bilo koju informaciju o njoj može da se javi na telefon 062343702. Molimo vas, podelite vest preko Fejsbuka. Hvala.

Scroll to top