Ponovo smo potražili kuće koje su oglašene u raznim portalima za nekretnine umesto vas. Ovoga puta naišli smo na jednu jeftinu, na 48 kilometara od Beograda.

Read more...

Novembarske plate u javnom sektoru biće u proseku veće od osam do 15 odsto, a ekskluzivno otkrivamo koliku će mesečnu zaradu nositi skoro svako radno mesto u gotovo svim oblastima.

Read more...

Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Read more...

Cene placeva u najstrožem turističkom centru Zlatibora vrtoglavu su skočile o čemu svedoče cifre za koje su zemljište investitorima prodali i privatni vlasnici i opština Čajetina.

Read more...

Novi Zakon o useljavanju stručne radne snage u Nemačkoj, koji će primenjivati od 1. marta 2020. godine, olakšaće građanima koji dolaze iz zemalja koje nisu članice Evropske unije da se zaposle u toj zemlji. To znači da će i stanovnici Srbije moći da dođu do posla u Nemačkoj pod istim uslovima kao i njeni građani, za ona zanimanja koja su označena deficitarnim.

Read more...

Nekoliko belih tartufa, teških oko 850 grama, prodato je u gradu Albi u italijanskom Pijemontu na tradicionalnoj aukciji za vrtoglavih 75.000 evra.

Read more...

Kraš Esop ili Mesna industrija braće Pivac ne bi smeli kupovati deonice dok je na snazi najava javne ponude o otkupu ostalih deonica Kraša, ali nije isključeno da neko radi u njihovu korist kao protiv teža Šaranoviću, piše Jutarnji list.

Read more...
Scroll to top