Jedna klijentkinja Zagrebačke banke iz Novalje dokazala je na sudu da je celi ugovor koji je sklopila s bankom o kreditu u švajcarskim francima ništavan i banka mora da vrati ceo iznos kredita. Radi se o skoro 630.000 kuna s kamatama (85.000 evra).

Read more...

Iako saopštenja crnogorskih zvaničnika zvuče optimistično po pitanju posete na budvanskoj rivijeri, turistički poslenici su saglasni da nije sve tako idealno kako se čini.

Read more...

Pedijatrica Alma Drešović, koja je pre nedelju dana spasila dete koje je progutalo šahovsku fitguru, kazala je da je njeno najveće zadovoljstvo što je dete preživelo i što je dobro, navodeći da bi u takvoj situaciji svaki njen kolega isto reagovao.

Read more...

Zbog duga od 1.200 maraka ili 20 metara drva u naturi, zarila se 11 puta teška kašika velikog bagera i, kao za opomenu, smrskala automobil dužnika, u centru Kulaša, nadomak Prnjavora. Otkrivamo aktere ovog nesvakidašnjeg slučaja i video-klipa koji je posredstvom portala "Prnjavor info" obigrao region sa objašnjenjem na koji originalni način to "u Bosni uteruju dugove".

Read more...

U Osnovnom sudu u Bijeljini, u nastavku suđenja Sanji Stevanović, lekaru ginekologu i Slađani Obradović, medicinskoj sestri, glavnoj instrumentarki, koje optužnica tereti za nesavesno pružanje lekarske pomoći pacijentkinji Svjetlani Đurović, saslušani su veštaci medicinske struke, doktor Željko Karan, specijalista sudske medicine i Ljilja Stanišić Peulić, veštak ginekolog.

Read more...

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar. I to sve zbog politike! Dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme "Srpkinja je mene majka rodila"! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog venčanja, gde je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

Read more...

Svi do sada poznati dokumenti potvrđuju da je nekadašnji zagrebački nadbiskup, kardinal Alojzije Stepinac, dovoljno znao o zločinima NDH i, na posredan način, u tome učestvovao podržavajući ustašku vlast.

Read more...
Scroll to top