Prvi čovek Crne Gore Milo Đukanović preživeo je juče najveću dramu u svom životu!

Read more...

Moram reći da sam šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da pokloni zdravstvenom sistemu. Ne mogu da verujem da mržnja ide do te mere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore.

Read more...

U 6,24 minuta Zagreb je potres magnitude 5,3 po Rihteru pogodio grad, a zatreslo se i u 7 časova.

Read more...

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske rekao je na pres konferenciji da je dete iz OŠ Branko Ćopić zaraženo virusom korona.

Read more...

U ponedeljak je u Kotoru, u sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“, održan protestni skup u organizaciji Crnogorskog pokreta, Dukljanske akademije nauka i umjetnosti i Fondacije Sveti Petar Cetinjski.

Read more...

Vlast u Crnoj Gori ozbiljno razmatra mogućnost da zabrani sva javna okupljanja, uključujući i litije, a pod izgovorom primene preventivnih mera protiv širenja korona virusa - nezvanično saznaju "Novosti".

Read more...

Zabrinutost zbog pojave koronavirusa u Hrvatskoj ubrzano se proširila i dok u apotekama nema zaštitnih maski, u pojedinim marketima nema ni antibakterijskog gela i vlažnih maramica. Takođe, poraslo je onlajn naručivanje proizvoda.

Read more...
Scroll to top