Utakmica na Marakani između Crvene zvezde i Proletera iz Novog Sada i proslava 31. šampionske titule crveno-belih imala je krvavu uvertiru i to s one strane Drine gde je u subotu oko 14 časova došlo do pucnjave na navijače crveno-belih.

PROČITAJTE: Ovo je heroj koji je vratio uniformu ZBOG DEŠAVANjA U BUDVI: Njegovi poslodavci kažu da je NAŠAO DRUGI POSAO

Mediji u Republici Srpskoj javljaju da je jedna osoba povređena u pucnjavi u Brčkom, na putu prema Bijeljini, što je potvrđeno i u policiji ovog distrikta.

 

Kako tvrde izvori RTV BN, na vozilo marke Opel Zafira pucano je u pokretu, i to iz automatske puške, sudeći po čaurama pronađenim na mestu zločina.

Ovaj izvor nezvanično saznaje i da je jedno lice, zbog ranjavanja, prebačeno u Tuzlu.

Navodno, u vozilu na koje je izvršen napad bili su navijači Crvene zvezde iz Prijedora, koji su pošli za Beograd na proslavu 31. šampionske titule.

PROČITAJTE: “NISAM SE NI DVOUMIO” Nebojša Dugalić ODBIO ulogu koja VREĐA Srbiju

Prema nekim nepotvrđenim izvorima, napad je izveden čak sa dve automatske puške, ali konkretnih detalja i ko stoji iza napada i da li se radi o navijačima Partizana ili nekog drugog kluba iz BiH ili Republike Srpske još uvek nema.

Od lokalnih vlasti stiže samo informacija da se za počiniocima intenzivno traga.

Scroll to top