MERDARE - U selu Merdare večeras je došlo do incidenta kada je veća grupa migranata pokušala da provali u kuću u kojoj sama živi Stevka Sekić (64).Iako je svetlo bilo uključeno ispred kuće i u kući, jedna grupa migranata je pokušala da provali kroz prozor, a druga na vrata.

Read more...

Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedelju po podne dok je pio mleko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a kako Kurir saznaje, sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slepog creva.

Read more...

Nije tačno da je moj Luka slučajno pao kroz otvor za lift, već je ubijen i bačen tamo! Ovo već punih šest godina ponavlja Živoslavka Stanić, majka stradalog Luke Maleševića (15) koji je, prema zvaničnoj verziji, 28. aprila 2013. godine nastradao kada je propao kroz otvor za lift sa trećeg sprata u nedovršenoj zgradi hotela "Zvezda 2" u Vrnjačkoj Banji tokom rekreativne nastave sa OŠ "Dositej Obradović" iz Bele Crkve.

Read more...

Više hitaca ispaljeno je danas oko 14.30 iz vatrenog oružja u pravcu jednog lica u centru Novog Pazara, a kako nezvanično saznajemo, čovek koji je pucao je kik-bokser Emir Hadžimujović, zvani Sandžački lav.

Read more...

U centru Subotice, izvršena je oružana pljačka banke Poštanske štedionice u sredu ujutro tako što su napadnuti radnici transporta novca, ispred same banke, i tom prilikom ukradena je vreća sa, kako se nezvanično saznaje, oko milion evra.

Read more...

A. Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio sugrađanku Ružicu K.

Read more...

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici L. S. u učionici je fizički napao direktora te škole Zorana Đurića (53).

Read more...
Scroll to top