Neprestana potraga za Časlavom trajala je od 29. oktobra pa sve do petka popodne, kada je njegovo telo pronađeno u njivi.

Read more...

Devojka iz Sidneja poreklom iz Banjaluke, provešće novogodišnje praznike iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom uvozu droge sakrivene u bocama čilija.

Read more...

VIŠE javno tužilaštvo u Subotici podiglo je optužnicu protiv Tatjane B. (48) iz Sente, koja je uhapšena 15. avgusta zbog sumnje da je pokušala da sa 1.600 evra potplati baštovana da ubije njenog muža Zorana B. (49). Viši sud u Subotici potvrdio je optužnicu tužilaštva, na koju će se odbrana osumnjičene najverovatnije žaliti.

Read more...

Časlav Živojinović (24), mladić iz sela Vranovo kod Smedereva koji je nestao 29. oktobra ove godine, pronađen je mrtav u reci Moravi kod mesta u kojem je živeo.

Read more...

Vozač taksi vozila povređen je noćas oko tri sata iza ponoći kada mu je zapaljeno vozilo.

Read more...

Teška tragedija desila se sinoć na Novom Beogradu oko 17 časova i 40 minuta, kada je pijani vozač, koji je vozio velikom brzinom napravio udes i ubio ženu.

Read more...

KIKINDA- Dvojicu maloletnih Kikinđana (16) i (17), policija je uhapsila zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Read more...
Scroll to top