Policija sužava krug oko osobe koja je tipovala salaš Kazimirovića, na kojem je pobijeno četvoro ljudi. A pretpostavka je da je krvave razbojnike najverovatnije nehotice privukao sam Raja Kazimirović (73), vlasnik imanja, kada je nekoliko nedelja pre masakra pokušao da usitni svežanj novčanica, u kom su isključivo bile one od po 500 evra!

Read more...

Svetlana Rančić (54) i njena ćerka Anđela (16) iz Pirota poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u Bugarskoj, dok je Anđelin otac i Svetlanin suprug Marjan Rančić (60) teško povređen.

Read more...

Šapčanin Bogdan Gajić (20) uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući, u Ulici oslobođenja, ubio svog rođenog brata Ignjata (24). Prema prvim informacijama iz istrage, nesrećni mladić je nasmrt pretučen, nakon čega je Bogdan stavio telo u gepek u nameri da ga se negde otarasi. Policijska patrola ga je, navodno, slučajno zaustavila u kolima i tada je otkriven leš.

Read more...

Policija je uhapsila jednog od komšija Raje Kazimirovića (72), meštanina sela Jabukovac kod Negotina, koji je zajedno sa majkom Dragicom Kazimirović (93), sestrom Ljubinkom Oprikić (76) i njenom ćerkom Draganom Jozeljić (53),pre skoro dve nedelje, brutalno ubijen na svom salašu. Sused pokojnih Kazimirovića se tereti da je u nelegalnom posedu držao lovačku pušku, a sada se proverava da li je možda iz tog oružja pucano na žrtve masakra.

Read more...

Na pirotskoj televoziji Pi kanal, gde je radila Svetlana Rančić koja je poginula sa ćerkom Anđelom u teškom sudaru u Bugarskoj, svi su u šoku i žalosti nakon vesti o tragediji.

Read more...

Telo devojčice stare 14 godina nađeno je večeras u reci Savi.

Read more...

Rumljanka N.J. (46) poginula je sinoć oko 23.30 u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš u blizini motela "Bosfor" na ulazu u Aleksinac.

Read more...
Scroll to top