„Dragi prijatelji, obavestite svoje da su gradom počele da kruže ekipe koje se predstavljaju kao ekipe koje vrše dezinfekciju stanova. Pod maskama su i uredno zaštićeni. Ne otvarajte vrata i ne puštajte u kuće i stanove, jer su to prevaranti koji koriste ovu situaciju kako bi opljačkali onoga u čiju kuću ili stan uđu. Molim vas širite ovu informaciju dalje“.

Read more...

Sasvim slučajno pronađenim ličnim dnevnikom učenice u jednoj od prostorija novosadske Osnovne škole "Jožef Atila", koju pohađa, otkrilo se da je dvanaestogodišnjakinja žrtva seksualnog zlostavljanja od znatno starijeg muškarca, koji bi po godinama mogao da joj bude deda. Prateći trag iz dnevnika, operativci novosadske policije su došli do Š. T. (66), poznatog doktora sudske medicine.

Read more...

Šapčani Bojan S. (25), Ivan I. (32) i Marko V. (36), koji su uhapšeni zbog sumnje da su 20-godišnjeg mladića N. P. iz ovog grada maltretirali i silovali, na saslušanju su negirali krivicu.

Read more...

Policija u Bačkom Petrovcu uhapsila je J. Š. (38), iz tog mesta, zbog sumnje da je učinio krivična dela obljuba sa detetom i silovanje. On se sumnjiči da je primorao na seksualne odnose dvanaestogodišnju devojčicu, a pored toga i da je silovao njenu četiri godine stariju rođenu sestru.

Read more...

Doktor sudske medicine Š.T. iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je obljubio dete.

Read more...

Dva tela u poodmakloj fazi raspadanja nađena su u beogradskoj opštini Voždovac u stanu stambene zgrade u Gostivarskoj ulici.

Read more...

Zločin - Neđeljko Đurović, optužen za ubistvo Miloša Mileusnića, kog nikada pre nije video, izjavio je saučešće njegovoj porodici, što je izazvalo burne reakcije.

Read more...
Scroll to top