U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje oko 3,30 časova na putu Ruski Krstur-Kula,na licu mesta poginuli su T.G. iz Vrbasa i B.Đ. iz Novog Sada,dok je M. F. iz Kule preminula u bolnici u Vrbasu.

Read more...

Najpoznatiji dorćolski don, čuveni Iso Lero, poznatiji kao Džamba - nestao je pre 26 godina. Poslednji put viđen je u ranim jutarnjim časovima ispred kockarnice “London” na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana, posle tuče na šestom spratu Beograđanke. Njegovo telo nikada nije nađeno, smatra se mrtvim.

Read more...

Obdukcija tela doktorke Violete S. A. (50), poznatog plastičnog hirurga, nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda! Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju.

Read more...

U Tuzlanskoj ulici na Petlovom brdu sa porodicom je živeo Pavle Stanković, tinejdžer koga je, u ponedeljak veče, na pešačkom prelazu, dok je prelazio ulicu, ubio kombi. Dečak je trebalo 10. jula trebalo da napuni 17 godina.

Read more...

Mehanizam se sastoji od skimera, što je zapravo plastično kućište kroz koje se progura kartica u bankomat, i specijalne "fleš" memorije.

Read more...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak udesa koji se jutros dogodio ispred Vlade Srbije, a u kojoj je poginulo troje ljudi.

Read more...

Vest da je doktorka Violeta Ašanin (50) izvšila samoubistvo, potresla je Srbiju. Poznata doktorka bila je vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji.

Read more...
Scroll to top