Stravičan zločin dogodio se u sredu uveče u beogradskom naselju Borča, kada je Bekim D. (47) nasmrt izbo svoju ženu Azru D. (43), u Ulici borčanskih žrtava.

Krvavi pir odigrao se oko 17.45, kada je Azra krenula kod svojih roditelja, a suprug od kojeg se razvodila seo je u sivi automobil karavan “pežo 307” i pratio je niz ulicu. Na oko pedesetak metara od doma u kojem su živeli Azrini majka i otac, Bekim je izašao iz kola i nasred ulice, bez reči, naneo supruzi nekoliko smrtonosnih uboda! Posle toga je nagazio papučicu gasa i dao se u beg, a u toku je potraga policije za njim.

Očevici ove tragedije su u prvi mah pomislili da je reč o saobraćajnoj nesreći, te da vozač ostavlja krvavu ženu na asfaltu i u panici beži jer ju je udario. U policiju je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada su ekipe policije i Hitne pomoći stigle na mesto incidenta, po ubodnim ranama na Azrinom telu zaključili su da je reč o ubistvu.

 

Prema nezvaničnim informacijama, ovoj porodičnoj tragediji je prethodila višemesečna agonija. Bračni par živeo je svega nekoliko ulica dalje od mesta na kojem se sinoć dogodilo ubistvo. Ona je radila kao pomoćna kuvarica u jednom prestoničkom vrtiću, i imali su dvoje odrasle dece, sina i ćerku. Kako kažu komšije, Bekim i Azra su vodili brakorazvodnu parnicu, a ona se pre nekoliko meseci odselila od njega.

- Užas! - u šoku nam kaže komšija. - Azra je bila divna žena, dobra komšinica i majka. Znali smo da se ona i Bekim razvode, jer je on nju godinama maltretirao i tukao. Pre nekoliko meseci, nesrećnica se odselila od njega, a on je ostao ovde sa decom. On je veoma ljubomoran i nije prestao da je proganja čak ni kada je otišla da živi u drugi kraj grada. Sve vreme je pratio gde se kreće i sa kim se druži, a prijateljima je rekao da se plaši da će je povrediti, toliko ga je taj raskid pogodio.

Ispred kuće roditelja stradale Azre u sredu uveče su se okupili porodica i prijatelji kako bi izjavili saučešće. Nemi od šoka, tuge i bola, nisu bili u stanju da progovore ni reč. Komšije pričaju da nesrećna žena nije želela da živi kod roditelja kad je napustila muža, iako su joj oni nudili namešten sprat kuće, već je htela da bude što dalje od Bekima.

POJURIO ZA UBICOM PA IMAO UDES

Svedok koji je iz svog automobila video kako Bekim nanosi povrede Azri i beži, pojurio je za osumnjičenim. Nastavio je da prati vozača u sivom “pežou”, ali ga nije stigao, jer je na kraju doživeo manji udes i oštetio svoje vozilo.

Scroll to top