Nikola M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je jedan sat posle ponoći izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj su život, na licu mesta, izgubile četiri osobe, dok su četiri teško povređene. Kako nezvanično saznajemo, on se zakucao u drugi automobil vozeći oko 170 na sat.

PROČITAJTE: DETALJI TRAGEDIJE Stravičan prizor na Ibarskoj: Svedoci opisuju krike i krv na sve strane, “bmv” gurao “dačiju” 70 metara

 

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao Nikola M.

Mesto jezivog udesa na Ibarskoj

*Mesto jezivog udesa na Ibarskoj, FOTO: P. VUJANAC / RAS SRBIJA

PROČITAJTE: DETALJI TRAGEDIJE U NIŠKOJ BANJI Izašao iz kola da pomogne, zgazio ga pijani vozač, a čovek zbog koga je stao - pobegao!

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

 

 

Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

Kako nezvanično saznajemo, Nikola M. je od ranije poznat po brzoj vožnji.

Mesto udesa na Ibarskoj magistrali

*Mesto udesa na Ibarskoj magistrali, FOTO: P. VUJANAC / RAS SRBIJA

U trenutku udesa sa njim u automobilu bila je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja je stradala na licu mesta, dok je na suvozačevom sedištu bila njena sestra, inače Nikolina devojka.

Katarina Ivanković

*Katarina Ivanković, FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

Meštani koji su odmah po sudaru odjurili na lice mesta ispričali su da su prizori bili stravični, da je automobil bio potpuno smrskan, da su povređeni zapomagali i vrištali na sav glas i da je krv bila svuda...

"Začula se strahovita eksplozija, kao da je neka ogromna bomba eksplodirala, a odmah smo znali da se nešto desilo na Ibarskoj magistrali. Kad smo stigli do puta, prizor je bio stravičan. U automobilu, koji je sleteo s magistrale, mladi ljudi nisu davali znake života. Povređeni su iz sveg glasa zapomagali, dozivali pomoć, krv se ledila, koliko je sve bilo stravično, tragično..."

Scroll to top