U mafijaškoj sačekuši na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-godišnji Marko Vuković, koji je preminuo na licu mesta.

PROČITAJTE: MIRJANA JE ZBOG NJIH POKUŠALA SAMOUBISTVO, a ujutru opet DOLAZE DA JE ISELE! ONI će je prvi put braniti, PO NOVOM ZAKONU

Vuković je iz Kotora, a nedavno je došao u Srbiju iz inostranstva.

 

U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, ubijen je dok je u kolima bio sa troje maloletne dece, sa dve ćerke i sinom, iako je u prvom momentu javljeno da je u kolima bila njegova supruga! Roditelji druge dece prepoznali su Vukovićeve ćerke i sina koji su bili u kolima sa žrtvom u momentu likvidacije, što samo govori o surovosti ove egzekucije. Na licu mesta pronađeno je pet čaura.

*Foto: Nemanja Nikolić

Prema saznanjima muškarac je bio u kolima sa decom u vozilu BMW ispred škole. U tom momentu, ubica mu je prišao sa leđa, došao do vozačevih vrata i pucao mu u glavu.

Kako saznajemo, ubijeni Marko V. inače je godinama radio kao mornar na prekookeanskim brodovima. Iako nije bio iz kriminogene sredine, prema operativnim saznanjima policije, bio je uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi. Ipak, operativna saznanja ukazuju na to da nije bio pripadnik ni škaljarskog, niti kavačkog kriminalnog klana iz Kotora.

*Foto: Nemanja Nikolić

Hitna pomoć je potvrdila da su ekipe na terenu,a i sat i po vremena posle ubistva motor BMW-a je i dalje uključen jer je u toku uviđaj.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top