Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (1978) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je ubio Marka Đurovića (28).

PROČIITAJTE: SRBIN POGINUO U HRVATSKOJ: U teškoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je stradala, a među petoro povređenih se nalazi i trudnica

On se sumnjiči da je 13. januara ove godine, u Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasrnuo na mladića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dva udarca u grudi. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo.

- Išli smo Prvomajskim bulevarom, kada je Marko rekao da hoće da svrati u apoteku, da uzme sirup protiv kašlja. Bilo je oko 18.30 - rekao je Dragan Đurović otac žrtve.

- Čim je mladić izašao iz apoteke ispred njega se pojavio nepoznati muškarac sa kapom na glavi, i mrmljajući, prišao Marku, koji ga je malo odgurnuo u stranu, ne sluteći šta će ga nakon toga zadesiti, ispričao je očajni otac .

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top