Željko Selimi (33) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u sredu oko 22 sata oteo, pa nožem pokušao da iskopa oči supruzi Valentini Todorov (44) u svom iznajmljenom stanu u Pančevu.Do jezivog napada došlo je nakon svađe dugogodišnjih partnera.

PROČITAJTE: OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Evo koji je razlog naterao muškarca da sebi oduzme život ispred Narodne skupštine

UPAO U KUĆU

- Željko i Valentina su godinama zajedno, ali kad god bi se posvađali, ona bi otišla od njega i za to vreme bi boravila kod svoje majke. Tako je bilo i sada - kaže izvor i nastavlja:

- Selimi je došao do kuće Valentinine majke, upao unutra i na silu odveo ženu u svoj iznajmljeni stan, gde ju je satima mučio i ubadao nožem. Sekao ju je po licu i grudima, a nekoliko puta ju je ubo i u oči. Posle iživljavanja je pobegao.

 

Naš izvor kaže da je Valentinina majka, nakon što je njen zet odveo ćerku, policiji prijavila otmicu.

- Valentinina mama se uplašila za ćerkin život jer je Željko i ranije bio nasilan prema Valentini. Čim je policija dobila prijavu, krenuli su u potragu. Unakaženu ženu, u lokvi krvi, pronašli su u stanu u Drumskoj ulici u Pančevu, ali Selimi nije bio tamo. Posle kraće potrage on je uhapšen i određen mu je pritvor zbog nasilja u porodici - kaže izvor.

*Foto: Facebook

BIO PIJAN

Poznanici Valentine i Željka kažu da je on prethodna tri meseca živeo na jugu Srbije, gde je navodno radio.

- Kada je on otišao, Valentina je spakovala kofere i vratila se kod majke. Kada se Željko nedavno ponovo vratio u Pančevo, obnovili su viđanje - kaže komšija iz Drumske ulice i dodaje:

- U sredu nismo čuli nikakvu buku iz Selimijevog stana, ali smo kasnije saznali da je on bio jako pijan kada je napao ženu. Da je to mojoj ćerki uradio, ja bih ga ubio.

POZNAT POLICIJI

Prema rečima našeg izvora, Željko Selimi je odranije poznat policiji, i to upravo zbog nasilja u porodici.

- On je jedno vreme bio i u kućnom pritvoru i ima kaznu zatvoru koju mora da odsluži najverovatnije zbog krađe. Protiv njega su već podnete četiri krivične prijave za porodično nasilje i, po novom zakonu o nasilju u porodici, bile su mu izrečene četiri hitne mere udaljenja iz stana, kao i zabrana komuniciranja sa žrtvom, ali u trenutku napada na Valentinu te mere nisu bile na snazi, jer su istekle - objasnio je izvor.

(BalkansPress / Izvor:Novosti.rs / Kurir.rs)

Scroll to top