BalkansPress

Dobro došli!

Zasad nema potvrde da je ova verzija zločina tačna, ali pojedini prištinski mediji objavili su svedočenja komšija.

Tela petočlane porodice Blaca pronađena su danas oko 13 sati u porodičnoj kući u gnjilanskom naselju Bujanina, a prema prvim informacijama, porodicu je ubila ćerka Vladete, nakon čega je izvršila samoubistvo. Međutim, komšije sada tvrde da je obarač prvi povukao jedan od njene dvojice braća, a da je ona zatekla krvavi prizor nakon čega je ubila njega i sebe.

PROČITAJTE: OSNOVAC IZ SRBIJE DOBIO MILIONE NA KLADIONICI: Niko nije očekivao da će njegov otac na tu vest OVAKO POSTUPITI

 

Scenario koji su novinarima Gazete Ekspres ispričale komšije ubijene porodice Blaca, baca potpuno novo svetlo na slučaj. Navodno, oni su ispričali da je oca i majku Zećira (70) i Hanife (66) i njihovog sina Fisnika, ubio Blerim, Fisnikov i Vladetin rođeni brat.

Nakon toga je oko 13 sati u porodičnu kuću došla Vladete, koja je zatekla krvavi prizor i hicem iz službenog pištolja ubila Blerima, a zatim i sebe. Međutim, ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, te se zasad spominje samo jedna verzija: da je Vladete, policajka sa 18-godišnjim stažem, ubila celu porodicu.

*FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Tela petočlane porodice poslata su na obdukciju u Prištinu koja bi, makar donekle, trebalo da utvrdi šta se zaista dogodilo.

U međuvremenu, familija, prijatelji i komšije ove porodice šokirani su tragedijom, budući da slove za skladnu porodicu. Motivi ubistava i samoubistva zasad su potpuno nejasni, prenose mediji na albanskom, izveštavajući sa lica mesta gde su se sjatili njihovi bližnji ali i veliki broj pripadnika tamošnje policije.

Vladete je inače kao policijska službenica radila 18 godina, kako je prenela Gazeta Ekspres, a poslednjih pet godina bila je zaposlena u Policijskoj stanici Gnjilane. Ubistva i samoubistvo navodno je počinjeno njenim službenim pištoljem.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Blic)

Scroll to top