Novak Đoković je eliminisan sa Rolan Garosa od strane Dominika Tima i tako izgubio i poslednju Gren slem titulu koja je bila u njegovom vlasništvu, ali i drugo, možda čak treće mesto na ATP listi.

Očekivano, poraz čoveka koji je pre godinu dana delovao nepobedivo, izazvao je brojne reakcije u svetu tenisa, među bivšim i sadašnjim igračima, ali i navijačima.

 

Jedna od glavnih tema u kojoj se traže razlozi poraza jeste ponovo Pepe Imaz, koga optužuju da je uneo razdor u tim srpskog tenisera, a to je sada potegao nekadašnji šampion Džim Kurijer.

*FOTO: FONETAP

- Novak se predao bez borbe, iako ima delom i do jakog vetra koji je duvao. On nikako ne voli da igra po vetru. Zaista je delovalo da se pomirio sa porazom i pre nego što je sve bilo gotovo. Problem leži u činjenici da on u timu ima nekoga ko sve bazira na ljubavi i miru, a deo je vašeg štaba preko godinu dana, na šta vi ne možete da se oslonite ako ste saterani u ćošak - rekao je Kurijer.

 

- Impresivna Timova pobeda nad Đokovićem koji se isključio u trećem setu - rekao je Patrik Mekinro, nekadašnji Dejvis kup i Fed kup selektor SAD.

*FOTO: FONETAP

Njegov brat, uvek bez dlake na jeziku Džon Mekinro koji je komentarisao ovaj meč uživo optužio je Đokovića da je u trećem setu namerno "tankovao", odnosno štedeo sebe i predao se unapred zbog Vimbldona.

- Deluje kao da Đoković ne želi sada da bude na terenu: Ovo je grad "tankovanja" - rekao je Džon Mekinro tokom prenosa.

Scroll to top