BalkansPress

Dobro došli!

Slavna teniserka Martina Navratilova je opet žestoko udarila na najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Podsećanja radi, Navratilova je otvoreno je napala Đokovića i tokom Ju-Es opena, kada je pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, kazavši da nije imao hrabrosti da izađe pred medije posle diskvalifikacije, dok se ovoga puta u intervjuu za "Irish Times" osvrnula na osnivanje posebnog sindikata tenisera.

- On misli da čini pravu stvari... Ne slažem se s njegovim izborom, to neće pomoći tenisu, bolje je bez toga!To je ono što ne razumem kod njega. Kada si teniski šampion, treba da se posvetiš sportu, tvoja energija odlazi na to... Da biste se opustili gledate TV, obrađujete drvo ili pletete šalove, to vam pomaže da se opustite i to vam daje energiju. Ali osnivanje sindikata!?".", poručila je Martina Navratilova.

 

Navratilova se začudila što je Đoković odlučio da istupi iz postojećeg Sindikata tenisera i osnuje posebni, koji će se više boriti za prava kod ATP...

 

- To ne pomaže ni na koji način.To može da radi kada prestane da se bavi tenisom, to je kontroverzno i ne pomaže. Tokom pandemije korona virusa pokušao si da nas podeliš, a sve to dok pokušavamo da se ujedinomo i igramo turnire da se ljudi ne bi razboleli i umirali od COVID-19?".

Imala je legendarna teniserka iz Češke i poruku za Đokovića.

- Hajde da rešimo taj problem, umesto da pravimo novi", istakla je Navratilova.

Scroll to top