Direktorat civilnog vazduhoplovstva je na osnovu reciprociteta doneo meru kojom se zabranjuje sletanje aviona "Montenegro erlajnsa" na beogradaki aerodorom “Nikola Tesla”.

Read more...

Dušanu Bajatoviću, večitom direktoru „Srbijagasa“ i još nekoliko firmi iz energetskog sektora, smeši se smena najkasnije nakon predstojećih parlamentarnih izbora u Srbiji, saznaje „Alo!“.

Read more...

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske.

Read more...

Najavljena olujna nepogoda sa jakim vetrom, pljuskovima kiše i pojavom grada zahvatila je juče u poslepodnevnim i večernjim satima područje Jugozapadne, Centralne i dela Istočne Srbije.

Read more...

Nisam sin crnogorskog stijenja i čuvar njihovog poštenja, ja sam iz Srbije, ali imam samo prezir kad nekadašnji najbolji saradnici Slobodana Miloševića i čuvari srpstva sada govore antisrpskim jezikom, poručuje ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Read more...

Povodom bestijalnih napada na Srbiju i mene lično od strane crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova, želim da veoma jasno poručim: Bestidno je i besplodno plašenje crnogorskog naroda srpskim hegemonizmom! Na žalost, nisam ja ovo izgovorio, već predsednik Milo Đukanović, 1989. godine kada je dolazio na vlast.

Read more...

Poslaniku i lideru Dveri Bošku Obradoviću osumnjičenom za incident ispred Narodne skupštine preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora ukoliko se odrekne poslaničkog imuniteta ili mu on bude oduzet, a biće i saslušan uskoro, pre oštećenog Marjana Rističevića.

Read more...
Scroll to top