Natalija Poklonskaja je poslanica Jedinstvene Rusije koja je postala planetarno poznata kao „Putinova čelična lejdi“ i „prelepa specijalna tužiteljka sa Krima“.

Read more...

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prokuplje - Blace povređeno je 18 putnika iz autobusa, dok je od njih četvoro teško. 

Read more...

Beograd ne može da bude zadovoljan dinamikom otvaranja pregovaračkih procesa. "Srbija želi otvaranje novih poglavlja u pristupnim pregovorima, ali i jasniju situaciju šta zemlje EU vide kao budućnost Zapadnog Balkana.

Read more...

Snaga na raspolaganju: Srbija je trenutno jača od svake zemlje u regionu, nabavkom novih helikoptera razlika se znatno uvećava. 

Read more...

Oko 30 ČLANOVA Glavnog odbora DS napustilo je sednicu ovog tela, jer je lider Zoran Lutovac odbio da se raspravlja o tome gde je nestalo 300.000 evra stranačkih para i da se glasa o zakazivanju izborne skupštine ujedinjenih demokrata.

Read more...

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je na konferenciji za štampu da žele da spreče nasilnike da budu u prilici da ponove bilo kakvu vrstu zločina.

Read more...
Scroll to top