Bivša političarka Vesna Pešić preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je na svom tviter nalogu ostavila poruku upućenu drugim tviterašima:

“Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu...

PROČITAJTE: SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! MUŠKARAC UBIJEN PRED DVE ĆERKICE I SINOM: Mafijaško ubistvo kod škole!

 

Autorka je svoj stav prema Aleksandru Vučiću rešila da ukloni sa društvene mreže tviter, pa obrisala ovaj tvit.

Ovakve poruke se mnogo češće pojavljuju na društvenim mrežama. Tako se na Fejsbuku pojavila pretnja lideru naše države.

Osoba pod imenom Mlađan BRANDO Ranđelović, koja se javno deklariše kao veliki obožavalac Boška Obradovića, na društvenoj mreži Fejsbuk je napisao:

“Bio je još jedan Aleksandar koji je vodio Srbiju pre nešto više od sto godina pa je završio onako kako će da završi i ovo go*no...,” da bi u narednom komentaru pozvao na ubistvo predsednika: „Pod hitno g**** ucmekati..“

 

Pretnje predsedniku stižu i sa druge strane Drine. MUP RS je 30. oktobra 2019. uhapsio Marinka Miloševića zbog sumnje da je pretio smrću Aleksandru Vučiću, te uredniku i novinarki televizije Hepi, Milomiru Mariću i Jovani Grgurević. Radilo se o više objava na "Fejsbuku" upućenih sa profila imena "maca, maca".

Vladan Slavković iz Lokalnog fronta uputio je sredinom novembra 2019. pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručujući da bi bilo politički korektno sasuti mu pet metaka u leđa, a da se posle atentata napije!

Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Đinđić.

Na internet sajtu "KM novine", na kome se već duže vreme objavljuju vesti na račun predsednika Srbije, je objavljen tekst pod naslovom "Postoji li za Vučića drugo rešenje osim metka?" u kome anonimni autori nedvosmisleno pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića.

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top