Novi skandal potresa italijanski fudbal, a glavni inicijator je Ivan Zazaroni, čovek koji je prvi objavio da srpski stručnjak Siniša Mihajlović boluje od leukemije i time narušio njegovu privatnost i ostao bez velikog prijatelja.

Read more...

Više od milion demonstranata izašlo je juče na ulice oko 70 gradova širom Francuske kako bi protestovali protiv najavljenih penzionih reformi tokom jednog od najvećih štrajkova u toj zemlji u poslednjih nekoliko decenija.

Read more...

Novi zemljotres jačine 3,8 stepeni pogodio je Albaniju, objavio je Evropski mediteranski seizmološki centar - EMSC.

Read more...

Diena Meče Karandžaj (30), koja je izvučena živa nakon rušenja šestospratnice u Draču u Albaniji, preminula je u bolnici nekoliko sati posle smrti ćerke (8).

Read more...

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovo je bio meta hibridnog napada, ali ovog puta s njim je telefonski razgovarala lažna Greta Tunberg.

Read more...

Među žrtvama razornog zemljotresa koji je pogodio Albaniju je i verenica Greguna Rame, sina premijera te zemlje Edija Rame.

Read more...

Novi zemljotres jačine 5,1 stepen prema Rihterovoj skali pogodio je šire područje Drača u Albaniji, što je jedan od najsnažnijih potresa u tom regionu nakon prekjučerašnjeg razornog potresa koji je odneo 40 života.

Read more...
Scroll to top