Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je predsednik Donald Tramp u potpunosti spreman da upotrebi vojnu moć protiv Turske ako to bude potrebno.

Read more...

MUŠKARAC iz Ukrajine odsekao je penis čoveku koji mu je silovao ženu nedaleko od njihovog doma u Ukrajini. Događaj se dogodio prošli vikend.

Read more...

Majka (19) sa zapada Ukrajine osumnjičena je da je u utorak pretukla svoju jednomesečnu bebu, ostavila je krvavu i samu, pa otišla na sastanak sa dečkom. Dečak je bilo u teškom stanju, ali su mu lekari spasli život, prenose ukrajinski mediji.

Read more...

Polemika zbog odluke da ovogodišnju Nobelovu nagradu za književnost dobije austrijski pisac Peter Handke, već danima ne jenjava, a u Prištini je, u ponedeljak najavljen i protest protiv ove odluke.

Read more...

Švedski kralj Karl Gustaf smanjio je broj članova porodice koji će primati novac od poreskih obveznika, odlukom o ukidanju statusa kraljevskog visočanstva za petoro svojih unuka.

Read more...

Ruska Federacija spremna je za rat nove generacije zahvaljujući najsavremenijem oružju koje Kremlju pruža vojnu superiornost u mnogim oblastima.

Read more...

Prema zvaničnom izveštaju Eurostata, Italijani će verovatno nestati do 2080. godine, jer se broj autohtonih građana ove zemlje sve brže smanjuje.

Read more...
Scroll to top