Pacijenti koji su zbog koronavirusa ozbiljno bolesni u državi Njujork dobijaju ogromne doze vitamina C. Ovo se radi na osnovu obećavajućih izveštaja da je pomagao ljudima u teško pogođenoj Kini.

Read more...

U Americi se događa nešto što niko nije očekivao, virus korona se širi brže nego što se to događa u Italiji ili Španiji, koje su daleko iznad evropskog proseka. Na svakih hiljadu Njujorčana jedan je zaražen.

Read more...

Ime leka je „avigan“, eksperimentalno je korišćen u Japanu, gde se danas građani mirno šetaju ulicama u vreme korona virusa i imaju evidentno mali broj zaraženih. Zato je i Veneto doneo odluku da počne sa eksperimentalnom upotrebom leka koji postoji još od 2014. godine, u iščekivanju dozvole Italijanske Agencije za lekove (Aifa).

Read more...

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je ove sedmice da je njegova zemlja uspela da zaustavi masovno širenje koronavirusa – i da je situacija „pod kontrolom“, zahvaljujući ranim i agresivnim merama.

Read more...

Američki vojnici, prema nekim procenama, njih oko 80.000 se iskrcalo u Nemačku. 

Read more...

Prema poslednjim podacima Italija je zemlja sa najviše preminulih osoba od virusa korona – 4.032. Crni bilans drži i po broju preminulih i obolelih medicinskih radnika. Zaraženo je 2.700 zdravstvenih radnika.

Read more...
Scroll to top