BalkansPress

Dobro došli!

Antizapadna koalicija koju predvode Rusija i Kina postaje sve moćnija, piše nemačko izdanje „Die Velta“, prenose RIA Novosti.

Read more...

Mađarska je pozvala na hitne mirovne pregovore kako bi se okončao rat između Ukrajine i Rusije.

Read more...

Policija je u opremi za nerede sprečila pristup trgu Taksim i blokirala mnoge ulice u obližnjoj četvrti Džihangir, gde su ljudi pokušali da se okupe.

Read more...

Turska se neće pridružiti sankcijama Zapada protiv Rusije, koje su uvedene zbog ukrajinske krize, izjavio je danas portparol turskog predsednika Ibrahim Kalin.

Read more...

Preduzeća ruske državne korporacije „Roskosmos“ pokrenula su serijsku proizvodnju interkontinentalnih balističkih raketa „sarmat“, a prvi raketni puk biće na borbenom dežurstvu do kraja 2022. godine, saopštio je generalni direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin.

Read more...

Premijer Velike Britanije, Boris Džonson i predsjednik Francuske Emanuel Makron su rekli da će obezbijediti veću podršku Ukrajini u njenom ratu sa Rusijom, saopšteno je iz Džonsonovog kabineta u nedjelju, 26. juna.

Read more...

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na početku sastanka sa svojim bjeloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom da SAD u Evropi imaju 200 nuklearnih taktičkih bombi, kao i da je za njihovu primjenu spremno 257 aviona.

Read more...
Scroll to top