Berlinska policija saopštila je da je iz saobraćaja isključila jedan autobus sa pređenih 1,3 miliona kilometara zbog tehničkih kvarova koji ne dozvoljavaju dalje učešće u saobraćaju, pre svega ne nastavak putovanja ka Srbiji.

PROČITAJTE: FILMSKI POKUŠAJ UBISTVA VOĐE ŠKALJARA: Lažni policajci presreli Vukotićevu posetu kako bi podmetnuli CIJANID U HRANU

 

Nemački mediji prenose da je autobus prevozio putnike u Srbiju i da je bio u stanju raspadanja.

Policija Berlina preko Tvitera je objavila fotografije autobusa, kao i slike pojedinih kvarova na njemu.

Na snimcima je vidi da je karoserija zarđala, da su rupe na mnogo mesta popunjene penom, da je polomljen amortizer, a kočnice neispravne.

 

PROČITAJTE: Ovako je žandarm napao medicinske radnike: "Prvo verbalno napali doktorku, pa nasrnuli na tehničare" (FOTO / VIDEO)


Takođe brzim pregledom ustanovljeno je da autobus ispušta ulje i tečnost za hidrauliku, te da volan nije reagovao kako treba.Autobus je odmah isključen iz saobraćaja, a prema navodima policiji biće izvršen detaljan tehnički pregled, dok je protiv vozača pokrenut postupak zbog kršenja propisa, te ga čeka "paprena" novčana kazna.

Nemačka policija nema često prilike da naiđe na autobus sa tolikom kilometražom.

Tako je u aprilu 2016. zaustavila jedan, koji je bio potpuno neispravan, a koji je na tahometru imao više od 1,3 miliona kilometara.

(BalkansPress / Izvor: Novosti)

Scroll to top