Pored pripadnika ovih horoskopskih znakova ponekad je teško i stajati, a kamoli pokušati da ih smirite ili da, da ne čuje zlo, uđete u raspravu sa njima.

PROČITAJTE: Mesečni horoskop za oktobar 2019: Lavovi i Ribe dobro pazite, Blizanci i Device moraju da prištede, a Jarčevi i Vage...

 

OVAN

Rođeni u znaku Ovna spadaju u najagresivnije ljude jer su svesni da ih taj gnev može dovesti daleko. Ovnovi nisu zli ali, ako se upustite u neku raspravu sa njima, znajte da ćete izgubiti. Njihova agresija je prirodna i obično ih koriste u dobre svrhe - na poslu, za razna napredovanja u životi... Ako smatrate da ste previše mirni i da morate da se zauzmete za sebe, Ovan je prava osoba koju treba da pitate za savet.

PROČITAJTE: VRTOGLAVE PROMENE I NOVI ŽIVOT: Septembar će biti TURBULENTAN za ova 3 horoskopska znaka

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka vole da sve bude po njihovoj volji, a ako ne bude tako - daće vam do znanja da nimalo nisu zadovoljni vašim odlukama. Uglavnom pucaju od samopouzdanja, ali ponekad i to može da dovede do ekstremne agresije. Najčešće taj svoj gnev koriste, kao i Ovan, u dobre svrhe, ali Blizancima neće biti važno koga će zgaziti na putu ka vrhu. Ne potcenjujte njihovu sposobnost da budu veoma opaki i zli.

 

LAV

Ako neko voli da pravi planove, onda je to Lav. I, ako neko voli da svi znaju za njegove planove, onda je to baš Lav. Kod njega se sve vrti oko šanse. Ako ima šanse da postigne nešto za šta se prilika pruža jednom u životu, onda će to i učiniti. Agresija kojom Lav zrači služi da on dobije od života sve što misli da zaslužuje.

PROČITAJTE: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN: Rakovima nova poznanstva, Strelce očekuju problemi, Vage prepuštene strastima...

STRELAC

Strelčevi su napadno puni samopouzdanja i otvoreni. Ljudi ih često opisuju kao agresivne, u nedostatku boljeg izraza. Agresija ovog znaka ogleda se u tome što je u stanju da se uključi u bilo koju situaciju i priču - bio pozvan ili ne. Želi da se dobro provede i da sve zna i sve vidi. Pokušaće da pri tom nikoga ne povredi, ali biće mu teško da suzbije svoju agresiju.

Scroll to top