Osobe rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost. Otkrijte šta ih sve karakteriše.

PROČITAJTE: NEDELJNI HOROSKOP za period od 8. do 15. marta 2019. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

 

*1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju ljude, i teško ih je prevariti.

*2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umetničku “žicu“. Iskazuju se u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pevača i muzičara među ljudima rođenima u martu.

*3. Velikodušne su i saosećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

*4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je reč o njihovom privatnom životu. Vole da sanjare u samoći, miru i tišini, pa izbegavaju bučna mesta i gužvu.

*5. Verne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

 

*6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u “nemogućim“ situacijama. Smele su, energične i sposobne za multitasking odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

*7. Vole da putuju i da uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, zato im odgovara promena okoline i boravak u prirodi.

*8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložne tuđim uticajima.

*9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gde god da se nalaze, i znaju da se smeju i u najtežim trenucima. 

10. Njihova strastvenost neretko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

*Dragi kamen: akvamarin
*Pas: bostonski terijer
*Cvet: narcis

Scroll to top