Iako je ovo poslednji mesec u godini, to ne znači da u narednim nedeljama neće doći do preokreta u životu svih znakova zodijaka. Saznajte šta decembar donosi na polju ljubavi, saznajte šta vas čeka na poslovnom planu i otkrijte šta je ono na šta treba posebno da obratite pažnju.

PROČITAJTE: ZA NJIH JE 2020. OSTVARENJE SNA: Ova 3 horoskopska znaka će imati naročito puno sreće sledeće godine...

 

OVAN

Za Ovnove, ovo će biti dinamičan mesec pun događaja. Zauzeti Ovnovi imaće problem da objasne partneru zbog čega ponekad uživaju u samoći i zašto im je važno da neke odluke donesu sami. Naići ćete na nerazumevanje, pa je najbolje da iskreno porazgovate o svemu što vas muči. Budite u pripravnosti i ne ulazite u dublje rasprave sa partnerom, jer vam to donosi negativne emocije. Do kraja meseca, situacija će se stabilizovati i moći ćete da ostvarite slobodniju i opušteniju komunikaciju. Slobodni Ovnovi spremni su da uplove u novu romansu. Imaćete više ponuda za to, a na vama je odaberete najbolje.

Što se tiče posla, ovog meseca možete da očekujete saradnju sa novim partnerima. Otvoriće se i šansa za odlazak u inostranstvo. Ovo može biti i deo poslovnog plana, a može da i da bude odmor. Sve što je vezano za strane zemlje, ovog meseca treba prihvatiti, jer ćete imati uspeha na tom putu. Takođe, svi oni Ovnovi koji imaju u planu da završe ili započnu školovanje, decembar je pravo vreme za to. U drugoj polovini decembra očekujte važne poslovne pozive, ali i moguće finansijske poteškoće. Imaćete nepredviđene troškove, ali ćete uspeti do nove godine da regulišete sve obaveze. Atmosfera na poslu stvara vam pritisak, jer će se od vas očekivati mnogo više nego do sada. Budite fokusirani da godinu završite sa pozitivnim poslovnim saradnjama.

Pripazite na ishranu i pokušajte da se zdravije hranite. Moguće je da se kilogrami nagomilavaju zbog nezdrave i brze hrane.

BIK

Zauzete Bikove očekuje lep period u ljubavnim odnosima. Težili ste ka stabilizaciji i učvršćivanju odnosa i konačno je došao taj period. Sada je vreme da se opustite i da uživate u lepim trenucima sa partnerom. Isplanirajte kraće putovanje ili romantični vikend, to će vam itekako prijati. Krajem decembra moguće su svađe sa partnerom oko finansija, ali ove svađe su prolaznog karaktera. Slobodni Bikovi takođe mogu da otpočnu stabilnu i dobru vezu u decembru. Naići ćete na osobu koja će vas privući i za koju smatrate da je sudbinska. Zvezde su vam u ljubavi naklonjene i ovaj period će značajno uticati na buduće odluke. 

Mesec decembar dobar je i za poslovne poduhvate. Nastavite istim tempom kao i do sada, jer ćete uspeti da odradite sve što se od vas očekuje. Nemojte prihvatati više posla nego što možete da odradite, jer bi to bio neodgovaran potez sa vaše strane. Finansije se poboljšavaju, pa iskoristite ovaj period da uštedite novac i da u novu godinu uđete sa izmirenim računima. Obratite pažnju na prepiske, moguće je da će doći do greške. Atmosfera na poslu je vrlo pozitivna, radujete se što konačno možete da se oslonite na svoje kolege. Očekujte pomoć od njih, baš u trenucima kada vam je to najpotrebnije. 

Obratite pažnju na reproduktivne organe. Moguće su infekcije.

 

BLIZANCI

Blizanci će na početku meseca osetiti potrebu da se osame i da budu slobodni. To može dovesti do žustrih svađa i do nelagode partnera koji sumnja u vašu vernost. Strasti će se stišati do polovine decembra, a onda ćete ponovo moći da poboljšate komunikaciju. Mnogi Blizanci će u ovom periodu rešiti da okončaju brak ili vezu, jer se ne osećaju dobro u tom odnosu. Reakcije mogu da budu ishitrene, pa je dobro da pre svega razmislite i ne prenagljujete sa odlukama. Slobodni Blizanci imaju priliku da upoznaju interesantne osobe, kako na poslu, tako i u noćnom provodu. Moguće je da će vam se svideti osoba iz inostranstva, koja živi daleko od vas. Razmislite da li ste uopšte spremni na vezu na daljinu.

Fokusirani ste da odradite sve što ste zacrtali i bićete pod stresom zbog toga. Niste dovoljno motivisani i jedva čekate dane odmora. Izdržite još malo, jer vas uskoro očuju lepi dani u kojima neće biti toliko briga. Nemate mnogo elana da radite, pa je dobro da odvojite par dana i da napunite baterije, kako biste uspeli da uradite sve što se od vas očekuje .Očekujte da u decembru bude prilika za nova poznansta, ali i za nove poslovne saradnje. Iskoristite ovu energiju da stvorite nove kontakte i da razmenjujete ideje. Krajem meseca očekujte finansijski dobitak ili povećanje plate. To je odličan način da započnete novu godinu i da budete više motivisani na poslovnom planu. Vreme je da se vratite u formu i da ponovo budete aktivni u poslovnoj sferi. 

Čuvajte se povreda. Nesmotrenost može dovesti do slučajnog udarca ili posekotina.

RAK

Ovo je značaj mesec za ljubavna dešavanja. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju poboljšanje u odnosima sa partnerom. Ovaj period dobar je za veridbe, venčanja, zvaničnu potvrdu ljubavi. Polovinom meseca biće izražene emocije i biće vam kristalno jasno šta treba da menjate, a čega treba da se držite u ljubavnom odnosu. Doći će do veće stabilnosti i veće povezanosti i to će vam prijati. U decembru možete da očekujete poklone, zadovoljstvo, putovanja.. Biće jakih emocija, ali i promena raspoloženja sa vaše strane. Krajem meseca može doći i do kratkih svađa sa partnerom. Slušajte unutrašnje emocije i kontrolišite svoje reči. Slobodni Rakovi suočavaju se sa svojim željama, ali i strahovima. Dokle god mislite na prošla vremena, nećete biti spremni da započnete novu vezu. Još uvek niste sasvim spremni da krenete dalje.

Rakovi mogu da očekuju promene i novine na poslu. Moguća je promena posla ili promena pozicije na sadašnjem poslu. Biće mnogo dešavanja, a vi jednostavno nećete biti spremni za sve to. Čini vam se da sve ide prebrzo i da ste pod velikim stresom. Nećete moći da napustite posao i da se odmorite, već će te za odmor morati da sačekate da decembar prođe. Bilo bi dobro da bar neradne dane provodite kod kuće i da što više spavate, kako biste imali dovoljno snage da postignete sve obeveze. Iako vam neke stvari izgledaju preteško, vi do kraja meseća uspevate da završite sve zadatke, da poplaćate račune i zaostale dugove, i da uplovite u novu godinu spokojni i rasterećeni što će vam doneti dozu samopouzdanja i mogućnost da dalje napredujete.

Izražen je stres. Potrudite se da se što više odmarate i da se zdravije hranite.

 

LAV

Zauzeti Lavovi imaju veliku želju da bolje organizuju svoje vreme i da usklade sve obaveze i romantične trenutke sa partnerom. Ovaj mesec će biti baš aktivan, pa će biti teško uskladiti sve što su poželeli. Bićete pod tenzijom, pa se potrudite da negativnu energiju ne prenosite na partnera i na porodicu. Potreban vam je odmor i više pažnje, izlazaka i lepih događaja, ali moraćete za sve to da još malo sačekate. Partner vas razume i uspećete zajedno da izgurate sve probleme koji su usledili. Slobodni Lavovi imaju priliku da zablistaju i da svima pokažu sebe u najboljem izdanju. Spremni ste za novu romansu, ali još uvek niste spremni da se potpuno vežete. I dalje uživate u slobodi.

Posao cveta u narednom periodu i sada je pravi trenutak da se dokažete. Baš kada se svi odmaraju, vi ćete morati da se trudite kao nikada do sada i obezbedite svoje mesto. Sada nije vreme da započinjete nove projekte, treba da se fokusirate i da završite sve što ste započeli. Do kraja godine imaćete prilike da uštedite novac, jer će biti priliva sa raznih strana. Taj novac je najbolje da iskoristite za putovanja, jer vam će vam posle svega, biti neophodan odmor, bar na nekoliko dana. Ne otkrivajte svoje planove svima, jer neko to može da iskoristi protiv vas. Bilo bi dobro da unapred organizujete poslovne poduhvate u decembru, kako biste postigli da uradite sve što ste obećali.

Zdravlje nije najbolje. Počnite da uzimate vitamine i ojačajte svoj imunitet. 

DEVICA

Zauzete Device imaju pojačane emocije sve do kraja meseca. Ljutićete se, bićete srećni, zaljubljeni, ljubomorni. Partneru će to biti dosta čudno, ali uz pravilnu komunikaciju, neće doći do problema. U ovom mesecu donosićete i bitne odluke koje se tiču vaše budućnosti sa partnerom. Imate želju da se stabilizujete i da ojačate odnos, a u tome ćete i uspeti. Neki odnosi će se u decembru i završiti, jer mnoge Device ne žele pored sebe osobe sa kojima ne vide budućnost. Važno je da u ovom periodu budete otvoreni i iskreni i da kažete šta očekujete i mislite. Slobodne Device će pronaći osobu koja im odgovara, i to može biti osoba koju već dugo poznajete. Konačno ste spremni da uplovite u romantičnu vezu.

Biće ovo aktivan, ali i zabavan mesec za vas što se tiče poslovnih obaveza. Očekujte sastanke, mnogo poziva, pa čak i kratka poslovna putovanja. Pokušaćete da radite više stvari odjednom, ali to vam neće bti teško, jer imate mnogo enegije i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Bitno je da se dobro organizujete i da ne odustajete, kada naiđete na prepreku. Budite spremni i na poneku grešku i propust, najbolje je da priznate kada pogrešite. Važno vam je da što više novca zaradite u ovom mesecu, ali biće dosta i troškova koje niste očekivali. Ne brinite, do kraja decembra, sve se rešava u vašu korist.

Moguće su glavobolje i preosetljivost na vremenske uslove.

 

VAGA

Mesecima ste skrivali nezadovoljstvo od partnera, ali u ovom mesecu morate da budete iskreni i da rešite sve probleme koji su već dugo tu. Moguće su rasprave i sukobi. Mnoge Vage će pokušati da stabilizuju odnose krajem meseca i da stave tačku na sve dosadašnje nedaće. Nekima će to uspeti, a nekim odnosima će doći kraj. Ukoliko uspete da rešite sve probleme i da izgurate ovaj period, to će itekako ojačati odnos sa partnerom i ući ćete rasterećeni i srećniji u novu godinu. Budite iskreni i direktni, ne odlažite ovog puta. Slobodne Vage uživaju sa prijateljima i porodicom, ali imaće i dosta ponuda od suprotnog pola za druženje. Možda je sada pravo vreme da doživite romansu.

Imaćete utisak da se neprestano borite za svoje mesto. Stalno ste u pokretu i pokušavate da uskladite svoj posao sa svim ostalim obavezama. Mnogi poslovi će se u decembru završiti onako kako ste očekivali. Sve će biti kako treba, iako mnogo brinete. Vage koje žele da otpočnu svoj posao u inostranstvu, sada je idealno vreme za tako nešto. Finansije vam prave probleme, jer niste očekivali tolike troškove u jednom mesecu. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste timski rad jer vam on može doneti mnogo dobrobiti. Sarađujte samo sa ljudima kojima u potpunosti verujete i od takvih ljudi imaćete pomoć koja vam je potrebna.

Moguće su prehlade, čuvajte se virusa.

ŠKORPIJA

Decembar zauzetim Škorpijama donosi rasterećenje. Konačno ćete moći da se opustite i da uživate u lepim trenucima sa partnerom. Imate osećaj da su sve loše stvari iza vas i možete da odahnete. Pred vama je dobar period u kome vlada želja za kvalitetno provedenim vremenom. Više ćete izlaziti, više ćete se družiti, poboljšaćete odnose sa porodicom i prijateljima. Otvoreniji ste i lakše pristupate problemima. Strasti će biti pojačane u ovom mesecu i imaćete potrebu da sve tajne ispričate partneru, kao da želite da sazna više o vama. To će poboljšati i očvrsnuti vaš odnos i moguće je da ćete praviti konkretne planove za budućnost. Slobodne Škorpije maštaju o pravoj ljubavi, ali se teško vezuju. Imaćete par interesantnih izlazaka u kojima ćete upoznati osobu vrednu pažnje. 

Što se tiče poslovnog aspekta, Škorpijama decembar donosi dosta izazova. Tek krajem meseca, imaćete vremena da se odmarate i da uživate u postignutim rezultatima. Na kraju, biće vredno što ste toliko radili i što ste se toliko trudili. Bilo bi dobro da sve obaveze završite do kraja meseca i da u novu godinu uđete bez zaostalih obaveza. Trebalo bi da obratite pažnju na potpisivanje dokumenata i na ugovore, dobro ih pročitajte pre potpisivanja. Mnoge važne stvari ćete u ovom mesecu završiti - moguća je selidba ili prelazak na drugi posao. Sve u svemu, ovaj mesec služi da završite sve ono što ste odlagali i da se posle toga opustite i uživate.

Pod stresom ste. Prijala bi vam masaža. 

 

STRELAC

Ovo je odličan period za sve Strelčeve! Iako su prethodni meseci bili puni iznenađenja, u decembru možete da se opustite i da uživate u stvarima koje vas raduju. Jedino što obavezno morate jeste da nađete malo vremena za sebe, jer ste stalno okruženi prijateljima i porodicom, a to nekada ume da vam bude naporno. Zauzeti Strelčevi su uspeli da izglade odnose sa partneom i da poboljšaju ljubavnu atmosferu. Biće tu i dalje manjih sukoba, ali ništa što već niste prošli. Kad god uhvatite sebe da razmišljate o prošlosti, pokušajte da samo nastavite dalje i da gledate napred. Slobodni Strelčevi će u decembru pokušati da uplove u romatičnu vezu i daće priliku da budu osvojeni, a da li će to potrajati - zavisi od vaših želja i očekivanja, pa bi bilo dobro da budete iskreni, odmah u startu.

Imaćete elana da sve obaveze završite u datom roku i da izmirite sve novčane izdatke. Očekivali ste da će finansijska situacija da bude bolja u ovom mesecu, ali tek krajem decembra, osetiće olakšanje što se tiče finansija. Imali ste dosta prepreka i stresnih situacija, ali na kraju ćete biti zadovoljni sa rezultatima koje ste postigli. Pre svega, važno vam je da napredujete u karijeri, i sada ste na dobrom putu. Dobićete i nove ponude za saradnju, ali je nekada bolje da se držite ljudi kojima verujete i koji vam pružaju sigurnost. Odlasci u inostranstvo su takođe mogući do kraja meseca.

Zdravlje je stabilno. Unosite više tečnosti.

JARAC

Zauzeti Jarčevi stavljaju svoju vezu na test i do kraja meseca će odlučiti da li je taj odnos dobar za njih ili nije. Mirni ste i staloženi i fokusirani ste da ugodite sebi. Kao nikada do sada, imaćete potrebu da radite stvari koje dugo niste radili i da posetite mesta na kojima dugo niste bili. Sada je pravo vreme da odlučite šta želite u budućnosti i imaćete hrabrosti da učinite konkretne korake. Slobodni Jarčevi biraju između više osoba i to može da bude težak izbor. Imate želju za stabilnom vezom u kojoj se osećate sigurno, a sa druge strane lako uplovljavate u ljubavne avanture. Biće ovo uzbudljiv mesec i uživaćete u neplaniranim događajima. 

Što se posla tiče, Jarčevi treba da obrate pažnju da se ne preforsiraju i da ne preuzimaju više zadataka nego što mogu da ispune. Imate želju za promenama, pa je moguće da ćete se odlučiti da nešto novo započnete ili da svoj hobi unovčite. Iako je to previše obaveza, vi težite ka stabilizaciji finansijke situacije i ništa vas neće sprečiti da taj cilj ispunite. Radićete više stvari odjednom, bićete umorni, ali i zadovoljni. Potrudite se da nešto ne zaboravite i da zadržite kvalitet rada, na koji su nadređeni navikli sa vaše strane. 

Ne zaboravite da će vam redovni treninzi mnogo značiti.

 

VODOLIJA

Zauzete Vodolije često znaju da prenesu negativne misli i emocije na svog partnera. Koliko god da parner ima razumevanja za vaše promene raspoloženja, bilo bi dobro da nekad zastanete i da se smirite. Kraj decembra donosi vam i rešavanje mnogih problema, pa će se i odnos sa partnerom značajno poboljšati. Vreme je da partneru pružite više pažnje i da se organizujete romantične trenutke, u svom domu ili van njega. To će partneru mnogo značiti, a vama će doneti olakšanje. Slobodne Vodolije mogu da očekuju razna iznenađenja na ljubavnom planu - udvaranje, flert, nova romansa - sve vas to očekuje do kraja decembra.

Nećete uspeti da izbegnete poslovnu problematiku u prvoj nedelji decembra. Nervira vas što nadređeni nekada ne slušaju vaše mišljenje i ne žele da ga usvoje. Bili vi u pravu ili ne, nekada nije pravi trenutak da unosite promene u posao. Pokušajte da ne započinjete svađu sa kolegama, jer će vam njihova pomoć biti neophodna do kraja decembra. Moguć je priliv novca, ali vi u ovom mesecu trošite više nego što bi trebalo. Dobra je prilika ukoliko želite da dodatno zaradite, imaćete više ponuda nego ranije. Do kraja meseca, budite obazrivi u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Glavobolja i nesanice. Više se odmarajte.

RIBE

Ovaj mesec Ribama donosi pravo olakšanje. Bili ste pod stresom u prethodnim mesecima, ali sada je vreme da odmorite od svega i da se posvetite sebi i svom partneru. Imaćete više vremena i radićete na poboljšanju ljubavnog odnosa. Trebaće vremena da nadoknadite sve što ste propustili, pa bi bilo odlično da isplanirate kraće putovanje. Slobodne Ribe uživaju u pažnji koja im je pružena od strane suprotnog pola. Koliko god da bežite od vezivanja i romansa, naiće ćete na osobu kojoj nećete moći da odolite. Zbog prethodnih razočarenja, imate dozu straha, ali ste nestrpljivi i jedva čekate naredni poziv. Uživajte u periodu koji je idealan za komunikaciju i ljubavne odnose.

Mnoge Ribe će u decembru rešiti i da promene posao, jer je ovaj mesec za Ribe veoma značajan. Želite posao gde će se vaše najbolje strane doći do izražaja. Ribe koje su zadovoljne svojim poslom uspeće da napreduju. Konačno ćete svojim nadređenima glasno i jasno reći šta očekujete od posla. Treba da obratite pažnju na novac, moguće je da će vam biti ukraden ili da ćete izgubiti novčanik, pa budite oprezni. Ribama se savetuje da ne ulaze u konflikte sa kolegama, jer sada nije pravi trenutak da se postavljate kao autoritet. Krajem meseca biće mnogo lakše, sve ćete rešiti na vreme i ući ćete u novu godinu sa mnogo manje obaveza.

Zdravlje nije u najboljem stanju i ne biste trebali da izbegavate posetu lekaru ako često osećate iscrpljeno i malaksalo.

(Izvor: Mogujatosama.rs)

Scroll to top