Savršeno je vreme da se 'ispraznite' i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred prema novim mogućnostima.

A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini. Bitno je samo da porade malo na sebi.

PROČITAJTE: Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkriva: Ova tri znaka od januara 2020. očekuje VELIKI NOVAC!

 

Ovan 

Ovaj znak Zodijaka će nekoga da upozna u 2020. godini, ali samo ako je voljan da uspori i vodi duboke razgovore.

Oko 3. januara, Mesec prolazi kroz Ovna i to je prilika 'teškim' Ovnovima da omekšaju i pokažu ranjivu stranu svog srca i duše.

Ovan obično juri kroz život i usredsređuje se na svoje ciljeve i dnevni red. Retko kad uspori dovoljno dugo da bi pronašao partnera ili razmišljao o sigurnosti.

Trebalo bi da izađe iz svoje zone komfora i otvori se nekome ko pokazuje interesovanje za njih. Ako izbegavaju da vode teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti.

Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

Devica 

Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju nove ljubavi. Osim toga, čeka ih i puno zabave.

Pronalazak partnera mogao bi biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Naročito ako izađu iz svoje zone komfora.

Ako lako uplove u novu vezu, ne treba da se nadaju previše kako se ne bi razočarali.

Nova veza će najverovatnije za njih biti dobra zabava, a retko ko će ući u trajniji odnos.

Za sve što im se dogodi, Device bi trebalo da misle na trenutak i raduju se tome.

 

Strelac

Zahvaljujući Marsu, Strelac će godinu započeti sa romansom.

Već 3. januara Mars će ući u znak Strelca, što sa sobom nosi dodatnu vatru, uzbuđenje i avanturizam. Prštaće od flertova, a od njih zavisi kako će se ta veza razvijati.

Ako žele samo kombinaciju, tako će i biti, mada postoji šansa da neozbiljna romansa preraste u nešto ozbiljnije. U svakom slučaju dobro će se zabaviti.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP za vreme vladavine JARCA od 22. decembra do 20. januara 2019. godine

Vodolija 

Kad uđemo u 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, naći će se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka pokrenuti da više vole sebe, ali i da se zaljube u drugu osobu.

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Samo treba da shvate da treba da puste ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti veoma  srećni.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top