Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama.

Horoskop za ovu nedelju započinjemo sa dva važna astrološka događaja, Mars ulazi u znak Jarca, a Merkur kreće retrogradno. Mars u Jarcu treba da donese konačno razrešenje svih stvari i situacija započetih u prošlosti. Konačno ćemo imati snage da iznesemo važne i zahtevne projekte.

PROČITAJTE: Nova prognoza RHMZ za narednih 30 dana pokazuje da više neće biti NI SNEGA NI MRAZA

 

Ipak, zbog retrogradnog kretanja Merkura nekoliko nedelja, situacije se neće odvijati glatko i lagano, niti po planu i rasporedu, jer će Merkur da mrsi konce. Ne savetuje se započinjanje potpuno novih planova i ideja. Pre svega svoju snagu i fokus usmerite na prošla događanja, jer ono što vam sada ne ide nije vezano za sadašnjost, već za otpuštanje i razrešavanje okolnosti i odnosa od ranije. Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti Ribe, Blizanci, Device i Strelčevi.

Ponedeljak je dan u kojem posebno treba voditi računa o komunikaciji i saobraćaju, kao i sa papirologijom. Tendencija dana je ka preteranom optimizmu i megalomanskim planovima i očekivanjima, dok okolnosti neće podržavati vaš preterani entuzijazam. Stoga budite precizni u komunikaciji, ne nagomilavajte previše obaveza i pokušajte da pojednostavite dogovore. Ne ulazite u previše analize i priče posebno oko nekih ubeđenja i uverenja jer se nećete složiti.

Image result for fantasy sky

*foto: pixabay.com

Utorak je sjajan dan da postavite promene u svom životu. Počnite novi režim ishrane ili vežbanja, jer ćete imati više istrajnosti i doslednosti da postignete zacrtani cilj.

 

Od srede Sunce ulazi u znak Riba što će doneti promenu svesnog usmerenja ka drugim temama. Mnogi će razmišljati o dalekim putovanjima, razvoju intuicije, kreativnosti i prisutnosti duhovnog aspekta života. Bićemo osetljiviji, kako u zdravstvenom smislu tako i psihički. Energija i emocije drugih ljudi i atmosfere posebno će uticati na kolebanje u neodlučnost.

četvrtak imamo aspekt Jupitera i Neptuna koji može doneti bitne spoznaje o smeru i svrsi postojanja, jačanje vere kao i važne odluke o odlasku u inostranstvo ili na daleka putovanja. Ukoliko ste imali velike planove i viziju budućnosti, sada se ta vizija počinje ostvarivati. Uključite se u projekte humanitarnog karaktera, započnite školovanje ili neformalnu edukaciju, seminar ili kurs.

Petak je dan koji može doneti iznenadne promene u svakodnevnici. Dan pojačava stres i može vam se dogoditi da ćete morati reagovati brzo i naglo. Odličan je dan za adrenalinske sportove i velike promene u vezi finansija i karijere koji će doneti benefite kroz vreme. Ove nedelje će vam biti potpuno jasno koje promene trebate napraviti da bi to uticalo na kvalitetniji život u budućnosti. Tome doprinosi dobar aspekt između Sunca i Urana u subotu. Ovaj aspekt donosi promenu u svesnom razmišljanju, značajne uvide i informacije o tome gde usmeriti svoju energiju. Ukoliko želite da se suprotstavite nekom autoritetu onda je ovaj dan idealan za to.

Nedelja je rezervisana za povlačenje, spavanje i meditaciju. Od ranog jutra biće vam teško da se razbudite i pokrenete. Iscrpljeni dešavanjima prethodnih dana, ovog dana, pred mlad Mesec, opustite se i posvetite sebi koliko je to moguće. Venera je u kvadratu sa Jupiterom, što će nekome doneti prejedanje ili trošenje više novca za šoping, a drugi će imati preterane reakcije i očekivanja od drugih ljudi, posebno od partnera i bliskih osoba. Mlad Mesec se događa posle podne na 4. Stepenu znaka Riba. Ovaj mladi Mesec ima podršku Marsa i Urana, što znači da je definitivno da se neke stvari pokrenu i promene, posebno vezane za pitanja kuće, neke nekretnine, porodice, genetike, roditelja, otpuštanja starih modela i obrazaca ponašanja.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf, Autor: Jasmina Mrdalj)

Scroll to top