I nauka je to potvrdila - žene vide više nijansi boja od muškaraca, imaju jači imuni sistem, a i više empatije i jaču intuiciju. Mogu da vrše više radnji istovremeno za razliku od jačeg pola i, sve u svemu, one su superjunaci. Ako i dalje imate neke sumnje u vezi sa tim, ove slike će vas razuveriti.

Read more...

Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji dali su neobičnu hipotezu prema kojoj vanzemaljci iz svemira već dugo žive na Zemlji među nama.

Read more...

Neprijatan miris stopala u letnjim mesecima može bukvalno da vam zagorča život, ali ima jedna stvar koja je još gora - žuljevi i plikovi od neudobnih sandalica, baletanki i papuča iz kojih ne izlazimo leti.

Read more...

Na Dorćolu se nalazi najstarija i najtajanstvenija beogradska kuća, koja puna tri veka odoleva vremenu i istorijskim događajima. Tajnu ove kuće u Beogradu čuvaju podzemni prolazi ispod nje koji vode duboko u središte grada. Kao garanciju neotkrivanja tajnih tunela, graditelj kuće je platio glavom.

Read more...

Otkrivamo značenje klitorisa za užitak žena, njegovu ulogu u reprodukciji i samoj seksualnosti.

Read more...

Priče koje su nam pričale naše bake izgleda da nisu daleko od istine, bar prema nekim naučnim istraživanjima. Mudrost starih žena razvijala se tokom vekova života i ljudskog iskustva - i dok su sada neka od njih dokazana putem moderne nauke da su samo sujeverja, neka od njih imaju zaista pravu naučnu podlogu.

Read more...
Scroll to top