BalkansPress

Dobro došli!

Osnivač i vlasnik jedne firme u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku radnika firme i skočio s balkona drugog sprata zgrade.

 

 

Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je paniku i vriske zapanjenih radnika, ali već u sledećoj sekundi na snimku se vidi kako Krezić, uz smeh, aterira na prethodno pripremljeni vazdušni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici.

 

*Foto: Printscreen Facebook

"Pre mesec dana sam započeo svoju "političku karijeru". Kao i svako samoubistvo, i ovo se desilo zbog viška vremena. Međutim nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta... Pošto se moj godišnji odmor poklopio s mojom "političkom karijerom" prvi sastanak nakon što sam se vratio radnici su tražili da objasnim svoje samoubistvo koje sam naravno.... dočarao:). U ovom “prenku”, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotakao dno života u kojem ne vidim spas...", napisao je tim povodom Krezić na svom Fejsbuk profilu.

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top