BalkansPress

Dobro došli!

TRUDNA devojčica (14) iz Rusije koja je nedavno tvrdila da je zatrudnela sa desetogodišnjim dečakom priznala je da je lagala, ali i otkrila da je to učinila jer je – silovana.

Darija je policiji rekla da ju je stariji dečak (15) ucenio da ima seks sa njim kako ne bi razglasio po društvnim mrežama da je “k**va”, objavili su ruski mediji.

PROČITAJTE: "SAMO JEDNOM SMO SPAVALI, MALO JE BOLELO" Ivan (10) napravio dete Dariji (13), hoće da zadrže bebu

Komsomolskaja pravda” objavila je juče da se sumnja kako je tinejdžer otac deteta i da je on zbog toga stavljen u kućni pritvor, da bi danas dodali kako je osumnjičen za silovanje.

Izvor ovih novina blizak Darijinoj porodici kaže da je devojčica lagala kako bi izbegla sramotu zbog silovanja.

Darija navodno tvrdi kako ju je stariji dečak uhvatio za kosu i rekao joj da se svuče kao i da se sve odigralo brzo na stepenicama stambene zgrade.

 


Policija je uzela izjave oboje tinejdžera, kao i njihovih roditelja, a istraga je u toku.

 *Foto: Društvene mreže

Podsećamo, bizaran slučaj privukao je veliku pažnju širom sveta kada se devojčica, tada kao trinaestogodišnjakinja, pojavila u tv emisiji sa malim Ivanom (10) i tvrdila da je on jedini sa kojim je imala odnose.

Ona nije odustajala od svoje priča i pored tvrdnji lekara koji je pregledao Ivana da on nije dovoljno seksualno zreo da bude otac.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs / Dailymail.co.uk)

Scroll to top