Čovek u njivi, u Srbiji zatekao gole muškarce i mladu...

Žeteoci su navikli da prilikom vršidbe žita na svojim njivama nailaze na razne životinje i ptice, ali slučaj jednog zemljoradnika iz Vojvodine, zaslužio je da se nađe u rubrici "verovali ili ne".

PROČITAJTE: EVO ŠTA SU MU PORUČILI Ispred Hrvatskog narodnog kazališta osvanuo transparent upućen Novaku (FOTO)

Naime, on je tokom upravljanja kombajnom, na svojoj njivi, u sred žitnog polja, našiao na, ni manje ni više, nego 15 mladića bez odeće i jednu devojku koja je na sebi imala venčanicu sa sve velom preko lica.

 

Vredni zemljoradnjik nije mogao da veruje šta se dešava ispred njegovih očiju, te je uključio telefon i počeo da snima ovaj "susret" sa neobičnom skupinom ljudi, za koje se ne zna zbog čega su se našli u sredini žitnog polja, pa ni šta su radili, mada, način na koji su bili "odeveni" implicira da su se tu našli zbog kinematografije popularne među tinejdžerima i starijim osobama.

"Ajmo... Šta je Beograđani, došli ste ovde da se snimate, mater vam je*em. Ajmo... SIkter! Di ćeš ti mlada?", govorio je on, dok je skupina polako odlazila sa polja, takođe vidno besna, jer, najverovatnije nije obavila ono zbog čega se našla na njivi.

Scroll to top