BalkansPress

Dobro došli!

Danas je pun Mesec posebne snage, koji se još zove i "hladan mesec". Ovaj dan, 12. decembar se naziva još i danom čuda, jer otvara portal dvanaestice - portal čuda.

Ovo su neka od objašnjenja zašto je današnji dan poseban.

PROČITAJTE: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: Detaljan putokaz zvezda za sve znakove Zodijaka

 

1. On otvara kapije pomračenja

Kao što je ranije spomenuto, ovaj dan se smatra početkom zimskog pomračenja, jer će se prvo pomračenje (solarno) dogoditi na ovaj pun Mesec, 12. decembra.

Drugim rečima, ova noć ima ogromnu snagu, jer ovaj pun Mesec stvara energetski portal kroz koji će snage iz drugih dimenzija ući u naš svet. Ove sile igraće izuzetno važnu ulogu, menjajući našu sudbinu.

*FOTO: PROFIMEDIA

2. Poslednji pun Mesec decenije

Ovaj pun Mesec je poslednji pun Mesec ove decenije (2010-2019). Da li ste spremni da završite ovo poglavlje u svom životu i započnete novo?

3. Odnos: 12. dan 12. mesec 2019. godine, u kojem je zbir svih cifara takođe 12 (2 + 0 + 1 + 9 = 12)

Ovaj pun Mesec otvara portal dvanaestice. U pogledu numerologije, 12 nije samo broj koji se može podeliti sa 3. 12 je poseban broj koji ima moć:

 

· 12 meseci u godini

· 12 horoskopskih znakova

· 12 glavnih bogova i boginja Olimpa

· 12 Herkulovih podviga

· 12 čarobnih sati u danu

· 12 čarobnih sati noći

*FOTO: SHUTTERSTOCK

Tako će ovaj pun Mesec biti zasićen snagom dvanaestice. 12 je broj ideala, mudrosti Univerzuma i ogromne moći. Veruje se da je 12 broj anđela i njihova snaga.

 

4. Obilna meteorska kiša

Na ovu čarobnu noć punog Meseca pada vrhunac Geminida - jedan od najmoćnijih meteorskih pljuskova. Njihova aktivnost počinje 4. decembra i završava se 17. decembra. Vrhunac se očekuje između 13. i 14. decembra.

*FOTO: PROFIMEDIA

5. Lokacija zvezda: Venera, Saturn, Pluton

I poslednja, ali ne manje bitna stavka na listi je poseban raspored zvezda u ovoj čarobnoj noći. Venera, Saturn i Pluton stvoriće neverovatno moćnu vezu koja će osloboditi ogromnu količinu astrološke energije u naš svet.

Ipak, kao što već znate, dan i noć 12. decembra biće prilično stresni. Ovo nije samo još jedan pun Mesec, i svi čekaju da se dogodi nešto veoma važno, a nadamo se samo dobrom. Kao što je ranije spomenuto, ovaj dan će biti "dan čuda" za ceo svet.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Žena)

Scroll to top